POZNATI KOŠARKAŠ ŠAKAMA TUKAO ŽENU, A POTOM I KĆERKU: Gurović dobio 10 mjeseci kućnog pritvora i 6 mjeseci zabrane prilaska - Volim Podgoricu

POZNATI KOŠARKAŠ ŠAKAMA TUKAO ŽENU, A POTOM I KĆERKU: Gurović dobio 10 mjeseci kućnog pritvora i 6 mjeseci zabrane prilaska

Bivši košarkaš Milan Gurović, koji je danas saslušan zbog nasilja u porodici, odnosno zbog sumnje da je u utorak fizički napao i pretukao suprugu Tanju i ćerku zaključio je sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice na osnovu kojeg je već osuđen na 10 mjeseci kućnog zatvora, zbog nasilja nad ženom i ćerkom.

Kako je potvrđeno “Večernjim novostima”, Gurović je dobio 10 mjeseci kućnog zatvora i bezbjednosnu mjeru zabrane prilaska oštećenima u trajanju od šest mjeseci.

Gurović je iz tužilaštva izašao sam, bez policijske pratnje i advokata, i brzo utrčao u automobil koji ga je čekao nadomak zgrade i otišao ne želeći da komentariše sam događaj niti saslušanje i postupak koji se vodi protiv njega.

Bivši košarkaš je poslije dva dana provedena u pirtvoru pušten na slobodu.

Milan Gurović uhapšen je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u B eogradu zbog sumnje da je u porodičnom stanu na Novom Beogradu u utorak uveče brutalno pretukao suprugu Tanju (43) i ćerku Milicu (16).

Incident se dogodio u porodičnom stanu Gurovića, u Novom Beogradu. Bračni par se navodno najprije verbalno sukobio, a onda je došlo i do fizičkog obračuna, u koji se umiješala i njihova ćerka.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Gurović, koji je u braku sa Tanjom više od dvije decenije i sa kojom ima četvoro djece, tvrdi da je bio napadnut i da “supruga hoće da mu napakuje” incident, jer on želi razvod već nekoliko godina, a ona na to ne pristaje.

FOTO: PRITNSCREEN/FACEBOOK

Navodno, kako je izjavio, Tanja je u bijesu nasrnula na njega, pljunula ga i gurnula. Nakon toga, on ju je uhvatio za vilicu i odgurnuo od sebe. Po njemu, to je bilo sve. Tvrdi da supruzi nije nanio nijedan udarac, niti ogrebotinu i da su eventualne promjene na njenom licu – posledica nedavne intervencije botoksom.

Tanja Gurović je na saslušanju u policiji rekla da ju je suprug udarao pesnicama po glavi, da je pala na zemlju, a da je Milan i nakon toga nastavio da je bije. Tada je, uplašena za majku, reagovala njihova ćerka Milica, što je dodatno iznerviralo košarkaša, pa je dijete, kako tvrdi Tanja Gurović, “izvuklo deblji kraj” zadobivši od udarca povredu nosa.

novosti.rs/kurir.rs

3 komentara

  1. well is say just Whenever you arrived at our site, the first you should know is you can buy the highest quality and most expensive ipad case, additionally your favorite apple ipad cases as well as ipad add-ons. You will find hundreds types of ipad situation

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com