Zbog BRUTALNOG PREBIJANJA supruge i ćerke KOŠARKAŠ OSUĐEN na 10 mjeseci kućnog zatvora! - Volim Podgoricu

Zbog BRUTALNOG PREBIJANJA supruge i ćerke KOŠARKAŠ OSUĐEN na 10 mjeseci kućnog zatvora!

Bivši košarkaški reprezentativac Milan Gurović prihvatio je krivicu za brutalno prebijanje Tanje (43) i Milice Gurović (16), koja uključuje i zabranu prilaska i komuniciranja sa žrtvama u narednih šest mjeseci. Gurović nije htio da daje izjave medijima

Gurović je osuđen juče na 10 mjeseci kućnog zatvora pošto je priznao da je u srijedu oko 21 sat, u stanu na Novom Beogradu, tukao suprugu Tanju i ćerku Milicu (16)!

Gurović je, kako je za Kurir potvrdila Ivana Milekić, portparol Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, sa ovim tužilaštvom sklopio sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog mu je izrečena kazna kućnog zatvora, ali i zabrana prilaska i komuniciranja sa suprugom i ćerkom u trajanju od šest mjeseci. U sporazumu, koji je potom potvrdio i sud, košarkašu je zabranjeno da supruzi i ćerki priđe na manje od 300 metara.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Nema nanogicu

Milan Gurović, podsjetimo, uhapšen je u sredu pošto su ga žena i ćerka prijavile policiji i ispričale da ih je brutalno tukao. Kako Kurir nezvanično saznaje, on je juče rano ujutru, pošto je iz policijskog pritvora doveden na saslušanje u zgradu tužilaštva, mirno i staloženo priznao optužbe o porodičnom nasilju.

– Mirno je prihvatio krivicu i kaznu koja mu je određena. Kako ne može da se vraća u porodični stan na Novom Beogradu, kaznu će izdržavati u stanu majke u Novom Sadu. Upozoren je da, ukoliko prekrši pravila boravka u kućnom zatvoru, ovu kaznu moraće da odsluži u zatvorskoj ustanovi – objašnjava sagovornik Kurira i dodaje da će kaznu služiti bez nanogice, ali da će povjerenik, koji će mu biti dodjeljen, provjeravati da li se pridržava zakona.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

U sporazumu koji je potpisao, kako saznajemo, Gurović je do detalja priznao da je kobne večeri došao kući oko 21 sat i, posle kraće svađe i uvreda na račun supruge, fizički nasrnuo najprije na nju, a potom i na njihovu ćerku, koja je pokušala da odbrani majku. – Košarkaš je skočio na suprugu, udario je dva puta pesnicom u glavu, a zatim je objema rukama uhvatio za vrat i počeo da je steže. Žena je uspjela da se otrgne, ali ju je on sustigao u dnevnoj sobi, gurnuo je na pod i počeo da je čupa za kosu i šutira – navodi se u presudi koja je donijeta na osnovu Gurovićevog priznanja.

U istom sporazumu on je priznao da je, dok je udarao suprugu, prijetio da će ih sve „ubiti i zaklati“. Dok je tukao ženu, kako je utvrđeno, u stan je došla i njihova ćerka, a on je fizički nasrnuo i na nju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com