KO SU LJUDI KOJI SU UBILI CRNOGORSKOG POLICAJCA? Dva muškarca i baka (70) pucali i na potjeru, Novljani dojavljivali policiji gdje su

Policijski službenik  M.L. (41) koji je zadobio povrede od vatrenog oružja je preminuo u Specijalnoj bolnici u Risnu od posljedica ranjavanja, potvrdila je večeras policija.

Službenici Uprave policije su, kako se navodi iz Uprave policije, efikasno reagovali, locirali i lišili slobode tri lica osumnjičena da su povezana sa ovim krivičnim djelom, od koji je jedan kako se sumnja lišio života policajca.
-Danas oko 14,45 časova u ulici Sava Ilića u Igalu, prilikom radnje privođenja tri lica koja nisu kod sebe imala lična dokumenta, jedno od lica iz svog pištolja je ispalilo hitac u policijskog službenika M.L. Napadači, dvije muške i jedna ženska osoba su se nakon napada dali u bjekstvo u nepoznatom pravcu. Za napadačima je odmah organizovana potjera i uspostavljena blokada grada kao i šireg pograničnog pojasa prema Republici Hrvatskoj. Osumnjičena lica su locirana na području Sutorine oko 17,00 časova i lišena slobode, navodi se u saopštenju policije.
Jedan od njih, prilikom lišenja slobode, muškarac starosti oko 45 godina je potegao pištolj i uperio ga u policijske službenike izgovarajući pritom prijeteće riječi. Tada je došlo, kako se navodi, do razmjene vatre u kojoj je napadač od strane policijskih službenika pogođen iz vatrenog oružja i onesposobljen, dok su druga dva lica, muškarac starosti oko 50 godina i ženska osoba starosti oko 70 godina takođe savladani.
Policija raspolaže podacima o mogućem identitetu osumnjičenih lica a u toku su aktivnosti na potvrđivanju tih saznanja sa partnerskim službama.
Policija je zahvalila svim građanima Herceg Novog koji su svojim pozivima davali blagovremene i tačne informacije o napadačima i njihovom pravcu bjekstava.
-Uprava policije izražava ogorčenost zbog tragične smrti našeg kolege i sa pažnjom će pratiti dalji tok razvoj događaja u krivičnom procesuiranja osumnjičenih lica, zaključili su iz policije.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close