ĐUKANOVIĆ: Leković će ostati upamćen kao dugogodišnji ugledni pripadnik Uprave policije - Volim Podgoricu

ĐUKANOVIĆ: Leković će ostati upamćen kao dugogodišnji ugledni pripadnik Uprave policije

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća porodici policajca Milutina Lekovića, koji je juče ubijen na dužnosti, u kome je poručio da će Država učiniti sve da joj pomogne da se lakše suočite sa teškim posljedicama ovog tragičnog događaja.

ĐUKANOVIĆ: Leković će ostati upamćen kao dugogodišnji ugledni pripadnik Uprave policije

OVO JE POLICAJAC IZ IGALA KOJI JE UBIJEN NA ZADATKU: Milutin Leković (41) je kao svakog dana pošao na posao, danas se NIJE VRATIO

 

“Sa iskrenim žaljenjem primio sam vijest o iznenadnoj, tragičnoj smrti vašeg dragog sina, supruga, roditelja i brata Milutina Lekovića. U ovim teškim trenucima za vašu porodicu neka vam bude utjeha to što je svoj mladi život dao vršeći jedan od najodgovornijih državnih poslova, i što će ostati upamćen kao dugogodišnji ugledni pripadnik Uprave policije Crne Gore, do kraja posvećen sprovođenju zakona, zaštiti interesa i bezbjednosti svoje države”, navodi se u telegramu Đukanovića.

Njegova smrt je, kako navodi predsjednik, tragična opomena i upozorenje da i dalje živimo u vremenu krupnih i nepredvidivih bezbjednosnih izazova.

“Želim da vas uvjerim da je Država Crna Gora u trenucima vašeg nenadoknadivog gubitka u potpunosti sa vama i da će, poštujući Milutinovu žrtvu učiniti sve da vam pomogne da se lakše suočite sa teškim posljedicama ovog tragičnog događaja. Molim vas da primite izraze mog najdubljeg saučešća”, zaključuje sr u telegramu Đukanovića.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com