“UMRI, UMRI, JE*EM TI ŽIVOT, DA TE NE GLEDAM!” Legendarni Cetinjanin OTPUŠTEN zbog STRAŠNIH RIJEČI, a evo šta su poslije toga uradili Slovenci - Volim Podgoricu

“UMRI, UMRI, JE*EM TI ŽIVOT, DA TE NE GLEDAM!” Legendarni Cetinjanin OTPUŠTEN zbog STRAŠNIH RIJEČI, a evo šta su poslije toga uradili Slovenci

Nakon što je legendarni rukometaš sa Cetinja, a sada rukometni trener Veselin Vujović skandalozno ponizio svog igrača, dobio je otkaz na mjestu selektora reprezentacije Slovenije, i to samo mjesec i po dana prije početka Evropskog prvenstva, a sada je tamošnji Savez imenovao njegovog nasljednika.

Šveđanin srpskog porijekla Ljubomir Vranješ novi je selektor reprezentacije Slovenije.

Trofejni švedski rukometaš trenutno je angažovan i kao trener Kristijanstada u domovini, ali to mu neće praviti smetnje u Sloveniji.

Podsjetimo, Vujović je trener Zagreba, a na utakmici Sega lige protiv Celja, izvrijeđao je igrača svoje ekipe. On je svom igraču poručio: “Umri, bre, je*em ti život, da ti je*em! Umri više, da te ne gledam! Umri više!”.

Slovenija je do najvećeg uspjeha pod vođstvom Veselina Vujovića stigla 2017. godine, kada je osvojila bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

Legenda jugoslovenskog i svjetskog rukometa, jedan od najboljih rukometaša svih vremena, Cetinjanin Veselin Vujović, dobitnik je i priznanja Povelja „Ivan Crnojević“ za 2018. godinu.

85 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com