MILICU (20) JE DEČKO IZMASAKRIRAO, PA SE OBJESIO: Svirepo ubistvo djevojke šokiralo region - Volim Podgoricu

MILICU (20) JE DEČKO IZMASAKRIRAO, PA SE OBJESIO: Svirepo ubistvo djevojke šokiralo region

Đurica Tadić (24) ubio je nožem Milicu Bajić (20), a nakon toga izvršio samoubistvo.

Kako prenose lokalni mediji, njih dvoje su odnedavno u vezi, a kobni dan su proveli zajedno. Pre brutalnog ubistva i samoubistva mladi par se vozio automobilom.

On ju je potom odvezao do lokalnog groblja, gdje ju je prvo ubo nožem u kuk. Djevojka je pokušala da pobegne, ali ju je ubica stigao i ubo u rebra i potom masakrirao.

Nakon što je počinio brutalno ubistvo, Tadić je pozvao oca i kratko mu rekao da se njih dvoje nalaze na određenoj lokaciji i da su oboje mrtvi, prenijela je ATV.

Više verzija kružilo je o motivu svirepog ubistva Milice Bajić (20).

Kako se nezvanično saznaje, Đurica i Milica su u vezi bili nešto više od mjesec dana. Djevojci je u poslednje vrijeme smetalo ponašanje Đurice, koji je, navodno, bio mnogo ljubomoran.

FOTO: FACEBOOK

Navodno, Milica je u dva navrata pokušala da ostavi Tadića, ali to nije učinila. Govorio joj je da će se promijeniti i da će biti bolja osoba, u šta je ona, po svemu sudeći, verovala. S obzirom da obećanje nije ispunio, djevojka je odlučila da stavi tačku na njihovu kratkotrajnu vezu.

To je pogodilo Đuricu koji se odlučio na krvav pir. Zvjerski je svoju djevojku izmasakrirao nožem, nakon čega se objesio.

Alternativna.rs, Foto: Printcreen/Facebook

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com