ĐOKOVIĆ IZGUBIO NA STARTU SEZONE! Skrhan dao izjavu, a onda je navijačima imao šta da KAŽE NA SRPSKOM! - Volim Podgoricu

ĐOKOVIĆ IZGUBIO NA STARTU SEZONE! Skrhan dao izjavu, a onda je navijačima imao šta da KAŽE NA SRPSKOM!

Novak Đoković je izgubio od Stefanosa Cicipasa na prvom, ali i revijalnom meču, u novoj sezoni nakon čega se obratio publici u Abu Dabiju i na srpskom.

Zahvalio se srpski teniser svojim, ali i navijačima Stefanosa Cicipasa koji su atmosferu na ovom meču učinili fenomenalnom.

Moderator je zatim Novaka upitao da li je bio zadovoljan navijanjem pošto je u publici vidio dosta srpskih zastava. Đoković je iskoristio priliku da se zahvali navijačima nakon poraza na revijalnom meču, za sve godine koje su proveli bodreći ga, te je bilo prilično emotivno.

– Hvala srpskim navijačima što su došli, a hvala i grčkim. Hvala za večeras, ali i sve ove godine, rekao je Đoković a onda se na srpskom obratio publici: Hvala vam na podršci!

1 komentar

  1. I’d need to talk to you here. Which isn’t something I do! I like reading a post that could get people to believe. Also, many thanks for permitting me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com