RADUJEM SE DOLASKU MEĐU SVOJE Davidović: Moram biti uz svoju crkvu, narod, moje Nikšićane. Branimo najsvetije, a pomaže nam Sveti Vasilije - Volim Podgoricu

RADUJEM SE DOLASKU MEĐU SVOJE Davidović: Moram biti uz svoju crkvu, narod, moje Nikšićane. Branimo najsvetije, a pomaže nam Sveti Vasilije

Miodrag Daka Davidović, na kog je prije deset dana pucano iz snajpera dok je sjedio u lobiju hotela Crown Plaza u Beogrdu, u društve episkopa budimljansko nikšićkog Joanika, prisustvovaće crkveno-narodnom saboru ispred Crkve Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću u kome će na poklonjenju biti mošti Svetog Vasilija Ostroškog.

– Moram biti uz svoju crkvu, naše crkvene velikodostojnike, monaštvo, sveštenstvo, vjerni narod, moje Nikšićane. Branimo ono što nam je najsvetije, svoje korijene, ime i prezime, a u tome nam pomaže Sveti Vasilije Ostroški. Radujem se dolasku među svoje, kazao je Davidović za portal “Novosti”.

Podsjetimo, na Davidovića je prije desetak dana pucano iz snajpera, ali je on na sreću, samo lakše ranjen.

DAKA DAVIDOVIĆ STIGAO U PODGORICU: Prisustvovaće saboru u Nikšiću

NOVI DETALJI ATENTATA NA NIKŠIĆKOG BIZNISMENA: Naručioci atentata na Miodraga Davidovića sjede zaštićeni u Crnoj Gori

OGLASIO SE VLADIKA JOANIKIJE: Evo šta je rekao o atentatu na Daku Davidovića

ISTRAGA O NAPADU: Davidović ostao živ zahvaljujući nakrivljenom staklu! Kada se čuo pucanj, svi su legli na pod!

Mesto gde je pronađen spaljeni autoFOTO: VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA

Mjesto gdje je pronađen spaljeni auto

Davidović, koji inače već devet godina sa porodicom živi u hotelu u Beogradu, pogođen je u ruku iako je napadač najvjerovatnije ciljao da ga ubije. Prema do sada poznatim informacijama iz istrage, pravac metka skrenulo je troslojno staklo na hotelu, a od sigurne smrti Davidovića spasli su i njegovi tjelohranitelji koji su povikali “Snajper!” pa su se svi bacili na zemlju.

Napadač je odmah nakon pucnjave pobjegao automobilom iz kruga hotela, a vozilo i snajper korišćen u napadu, zapaljeni su nekoliko ulica dalje na Novom Beogradu.

Policija i dalje intenzivno traga za napadačem ili napadačima na biznismena.

Istražuje se i da li je napad bio usmjeren na njega ili možda na vladiku Joanikija sa kojim je u tom trenutku bio, kao i da li je pucano namjerno baš dok su njih dvojica bili zajedno, sami za stolom.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com