VELIKA NOVOGODIŠNJA POKLON AKCIJA! “Volim Podgoricu” i PRIJATELJI daruju! - Volim Podgoricu

VELIKA NOVOGODIŠNJA POKLON AKCIJA! “Volim Podgoricu” i PRIJATELJI daruju!

Dragi naši, bliži se kraj još jedne naše zajedničke godine, pete po redu.

Vaš omiljeni portal “Volim Podgoricu” pripremio je, zajedno sa prijateljima, vrijedne novogodišnje poklone!

Za sve vas koji nas pratite, koji sa nama svakodnevno dijelite radosti i tuge, slavlja i brige, probleme i rješenja, imamo još jednu zajedničku radost kojom ćemo, na najljepši način, obilježiti dolazak 2020. godine!

Uz pomoć naših prijatelja i sponzora koji su obezbijedili poklone, obradovaćemo neke od vas novogodišnjim darovima!

Pravila igre su jednostavna, a evo šta su pokloni:

  1. Vikend za dvoje u Etno selu MONTENEGRO
  2. Vaučer u vrijednosti od 100 eura za trgovinu u CAKAN SPORTU
  3. Večera za dvoje u Restoranu “PANORAMA” Hotela Ramada Podgorica
  4. Večera za dvoje u Restoranu “MAYKA” Podgorica
  5. Vaučer u vrijednosti 50 eura u Frizerskom salonu “ZORAN” Podgorica
  6. Vaučer za profesionalno šminkanje u “MIRROR BEAUTY” Sanja Blagojević
  7. Vaučer za kozmetički tretman u Salonu “FONTIS”
  8. Vaučer za porodični ručak u Ribari “RIBNICA”

Sve što treba da uradite je da zapratite naš Instagram, da lajkujete upravo ovaj post, i da u komentarima napišete “Srećna 2020.!”, ili što god želite, a možete i tagovati osobe sa kojima želite da podijelite poklon! 

Srećne dobitnike biramo 30. decembra, putem random aplikacije (slučajnim odabirom). Zbog toga je važno da OBAVEZNO ostavite komentar ispo Instagram posta, jer random aplikacija bira iz korisnika koji su ostavili komentar.

 

View this post on Instagram

 

Dragi naši, bliži se kraj još jedne naše zajedničke godine, pete po redu. Vaš omiljeni portal “Volim Podgoricu” pripremio je, zajedno sa prijateljima, vrijedne novogodišnje poklone! Za sve vas koji nas pratite, koji sa nama svakodnevno dijelite radosti i tuge, slavlja i brige, probleme i rješenja, pripremili smo jednu zajedničku radost kojom ćemo, na najljepši način, obilježiti dolazak 2020. godine! Uz pomoć naših prijatelja i sponzora koji su obezbijedili poklone, obradovaćemo neke od vas novogodišnjim darovima! Pravila igre su jednostavna, a evo šta su pokloni: •Vikend za dvoje u Etno selu MONTENEGRO •Vaučer u vrijednosti od 100 eura za trgovinu u CAKAN SPORTU •Večera za dvoje u Restoranu “PANORAMA” Hotela Ramada Podgorica •Večera za dvoje u Restoranu “MAYKA” Podgorica •Vaučer u vrijednosti 50 eura u Frizerskom salonu “ZORAN” Podgorica •Vaučer za profesionalno šminkanje u “MIRROR BEAUTY” Sanja Blagojević •Vaučer za kozmetički tretman u Salonu “FONTIS” Sve što treba da uradite je da zapratite naš Instagram, da lajkujete upravo ovaj post, i da u komentarima napišete “Srećna 2020.!”, ili što god želite. Srećne dobitnike biramo 30. decembra, putem random aplikacije (slučajnim odabirom). Zbog toga je važno da OBAVEZNO ostavite komentar jer random aplikacija bira iz korisnika koji su ostavili komentar. Nema veze, nema protekcije, to obećavamo! Volimo vas! #srecnanovagodina #volimpodgoricu #volimsvojgrad #volimzivot #ljubav #ljubavseljubavljuvraca #srećna2020 #etnoselomontenegro #ramada #zoran #cakansport #sanjablagojevicmakep #mayka #fontis

A post shared by Volim Podgoricu (@volimpodgoricu) on

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com