Igrač Bolonje napao Mihajlovića, Srbin ušao na teren i fizički se sukobio sa vezistom! - Volim Podgoricu

Igrač Bolonje napao Mihajlovića, Srbin ušao na teren i fizički se sukobio sa vezistom!

Siniša Mihajlović je ponovo onaj stari, barem se takav utisak stiče poslije sukoba koji je imao sa svojim fudbalerom Garijem Medelom tokom meča između Lećea i Bolonje!

Najbolji srpski trener u 2019. godini uletio je na teren u 40. minutu kako bi ”smirio” čileanskog vezistu koji je nekoliko trenutaka ranije bio u žestokom obračunu sa Tachidisom iz Lećea.

Italijanski mediji prenose da je Mihajlović skočio da ih razdvoji i smiri, te je usput svom fudbaleru sugerisao da pazi da ne dobije drugi žuti karton, ali mu je ovaj bezobrazno odgovorio.

To je Mihajlovića izbacilo iz takta i Srbin se našao u klinču sa Medelom koji je, doduše, prvi nasrnuo na Mihu. Strasti su se potom smirile, Orsolini je vrlo brzo postigao vodeći gol za Bolonju, ali su se Medel i Mihajlović navodno prepirali sve do poluvremena.

Nastavilo se to i posle sudijskog zvižduka za kraj prvih 45 minuta,  s obzirom na to da Italijanu javljaju da je Medel odmah trčao ka klupi kako bi nastavio svađu sa Mihajlovićem.

Mediji prenose i to da je Mihajlović po ulasku na teren dobio gromoglasne aplauze domaćih navijača – navijača Lećea koji je doživio poraz u ovom meču (3:2).

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com