NIKO NE ZNA KAKO SU MOŠTI SV. VASILIJA STIGLE U NIKŠIĆ: Daka tvrdi da se dogodilo ČUDO, Sv. Vasilije rekao “Ne brinite, ja ću doći”! - Volim Podgoricu

NIKO NE ZNA KAKO SU MOŠTI SV. VASILIJA STIGLE U NIKŠIĆ: Daka tvrdi da se dogodilo ČUDO, Sv. Vasilije rekao “Ne brinite, ja ću doći”!

Miodrag Daka Davidović tvrdi da se, pred veliki crkveno narodni sabor u Nikšiću, dogodilo čudo, i da se Sv. Vasilije javio sveštenicima Mitropolije.

– Ja ću vama da kažim dvije informacije koje ne možete dobiti da živite još 350 godina, rekao je Davidović prilikom gostovanja na srpskoj TV Pink, i nastavio:

– Ja ovo pričam zbog vjernih gledalaca kojih u Srbiji ima milioni. Ja sam dobio blagoslov od sveštenika da mogu da govorim sledeće: Bila je gužva u državi (Crnoj Gori p.a.), šta će da se desi. Može li policija da spriječi dolazak Svetog Vasilija, jer je mnogo ranije objavljeno nego što je trebalo da se desi. Sveti Vasilije se javlja sveštenicima i kaže: “Ne brinite. Samo pripremite ćivot. Ja ću doći prije liturgije. Samo Gospod i Sveti Vasilije Čudotovrac znaju kako se to desilo i kako je Sveti Vasilije stigao u crkvu u Nikšiću. To je bio najveći događaj u Crnoj Gori u istoriji neba i zemlje i mi moramo taj događaj da predstavimo na onakav način kako dolikuje – rekao je Davidović i ponovio da je ovo ekskluzivna informacija šta sve može Sveti Vasilije.

Miodrag Davidović Daka, Hit TvitFoto: Printscreen Pink

– Ja sam operisan poslije atentata. I odmah da vam kažem, oprostio sam onome koji je to uradio. Kunem vam se krstom. Oprostio sam mu iz tri razloga: prvi, zbog toga što sam hrišćanin i što znam da je to neki naš napravio, druga stvar da to bude poslednja kap krvi među nama Srbima. Treća stvar koja je veoma bitna. Totalna anestezija, operacija traje dva, tri sata. I dobro završena operacija i profesor Simeonović dođe i meni kaže – problem ti je sa malim prstom, da se oporavi i pokrene to će morati da traje više mjeseci, da ne kažem godinu ili više. Ja kažem nema veze, ako može da se izliječi, može, ako ne može, slava Gospodu. Primaknem se ćivotu, svetim moštima, potpuno se vratio prst, isti sekund, ispričao je Davidović.

On je dodao da on zna da je to za nevjernike nevjerovatno i nepojmljivo, i ne samo taj slučaj nego hiljade i hiljade ljudi koji su dolazi na osvećenja sa svakog vjernika je “vreća brašana skinuta, svakom je teret olakšan”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com