TRANSFER BOMBA NA MARAKANI: Zvezda dovodi Marija Balotelija? - Volim Podgoricu

TRANSFER BOMBA NA MARAKANI: Zvezda dovodi Marija Balotelija?

Spektakl u najavi -Stankovićev saigrač iz 2010. godine jedno je od potencijalnih pojačanja srpskog prvaka – u januaru je slobodan fudbaler, a i Deki ga je svojevremeno gledao kao sina

Super-Mario u Crvenoj zvezdi? Možda je doskoro ovo zvučilo kao nemoguć scenario, ali sada je to daleko od nemogućeg. Čak postoje i lijepe šanse da Baloteli nastavi karijeru u najtrofejnijem srpskom klubu!

FOTO: @STARSPORT

Dolazak Dejana Stankovića otvoriće vrata Zvezde i nekim od poznatijih svjetskih fudbalera. Novi trener crveno-bijelih planira da angažuje i nekog od bivših saigrača s kojima je ostao u dobrim odnosima. Jedno od najzvučnijih imena na toj listi je Mario Baloteli, kontroverzni 29-godišnji fudbaler! Velika šansa da se ceo posao završi uspešno leži i u činjenici da nekadašnji igrač Intera može bez evra obeštećenja da stigne u Beograd.

– Mario je tužan jer u Italiji ne može da se fokusira samo na fudbal. U januaru je slobodan igrač i može da bira novi klub bez obeštećenja – poručio je Masimo Ćelino, prvi čovek Breše.

Nekada velika nada svetskog fudbala sada u Breši igra za sumu od 900.000 evra godišnje. Poznato je da su crveno-beli povećali limit kad su plate igrača u pitanju, tako da sada ne predstavlja nemoguću misiju da angažuju i neko jače ime. Januar donosi odgovor na pitanje da li će to biti čuveni Super-Mario.

O Mariju je pričao Deki u periodu kad su bili saigrači u dresu Intera.

FOTO: PROFIMEDIA

– Moramo da razumemo šta se dešava u njegovoj glavi. Mario je još uvek dete i tako ga i gledamo. Treba imati razumevanja za njegove postupke i kad pogreši – poručio je svojevremeno Stanković.

FOTO: KURIR

1 komentar

  1. I obtained in this article coming from The search engines. This kind of appears a great posting. As i comprehensively appreciated browsing your web blog, i could be likely to go back. That i stored yuor web blog i in addition passedyour can i a few close relatives in the process. I hope you don’t imagination!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com