CROSS PARK 2020 DJEČIJI TURNIR: Tradicionalni novogodišnji turnir za djevojčice i dječake - Volim Podgoricu

CROSS PARK 2020 DJEČIJI TURNIR: Tradicionalni novogodišnji turnir za djevojčice i dječake

 

 

Oko hiljadu djevojčica i dječaka, iz  Crne Gore,  učestvovaće na “Cross park 2020” turniru u malom fudbalu koji će se i ove godine održati u Podgorici u periodu od 15. do 23. januara 2020 godine u balon sali park šume na Zlatici.

Prema riječima organizatora Danila Vukovića, očekuje se učešće više od 60 ekipa iz svih gradova države, koje će odigrati više od 200 utakmica.  Što ovaj turnir čini jednim od masovnijih I većih u region. Utakmice će biti uživo prenošene na putem live streama kao I TV MNE SPORT.

– I 2020. godinu ćemo otvoriti sa turnirom za najmlađe. Turnir će kao i uvijek biti pod budnim okom kamera, tako da će svi potezi mališana biti zabilježeni. Ujedno ćete moći da ih pratite i na uživo prenosima. Kao i prve dvije godine, nagrade će odnijeti najbolji, a biće uručene od strane naših profesionalnih sportista – kazao je portalu Volim Podgoricu Vuković.

Kao i prošle godine, tako  će se i ove godine birati 10 najljepših golova. Obzirom da je riječ o četvrtom ovakvom turniru, prošle godine su mališanima nagrade uručivali sadašnji i bivši reprezentativci.

Turnir će se održati u balonu “Cross parka” na Zlatici, a prijavljivanje ekipa je putemtelefona: 069/774-447.

 

 

2 komentara

  1. This is an amazing blog; I was trying to figure out how to keep in contact with your blog until I find out a decent iphone app for reading wordpress blogs. I really wish you to have a good day and keep with the good work!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com