NAJEŽIĆETE SE! Građani još pristižu na blokadu u Herceg Novom, poslušajte PJESMU (VIDEO) - Volim Podgoricu

NAJEŽIĆETE SE! Građani još pristižu na blokadu u Herceg Novom, poslušajte PJESMU (VIDEO)

Blokada puta u Zelenici, na ulazu u Herceg Novi, ne samo da još traje, već građani i dalje pristižu, a atmosfera je gotovo uzvišena.

Trenutno je na magistrali u Zelenici, prema riječima pisutnih, oko hiljadu ljudi.

Građani pjevaju duhovne pjesme, posvećene Hristu, i u duhu praznika, jedinstveni su i u miru.

-Narod se okupio da ne da svetinje svoje, crkva je na ovom području 800 godina, i ovo su crkve Mitropolije, a svi su prizvani da se mole u njima, ne odvajamo narod naš, ali ne damo da nam otimaju, što je crkveno i božje ne može biti državno, ove crkve je gradio vjerni narod, i one njemu i pripadaju, istrajaćemo molitvom, rekao je sveštenik Drago Pešikan.

Na magistrali se drži moleban.

Pogledajte video snimke koje su nam poslali:

 

1 komentar

  1. An impressive share, I simply with all this onto a colleague who had been doing a small analysis about this. And hubby in fact bought me breakfast simply because I found it for him.. smile. So well then, i’ll reword that: Thnx with the treat! But yeah Thnkx for spending plenty of time to discuss this, Personally i think strongly concerning this and love reading more on this topic. If you can, as you grow expertise, can you mind updating your blog post with additional details? It truly is highly of great help for me. Huge thumb up with this text!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com