Dejan (28) iz Crne Gore pošao u Novi Sad sa UŽASNIM PLANOM – da ZAKOLJE bivšu djevojku Dušanku (25) - Volim Podgoricu

Dejan (28) iz Crne Gore pošao u Novi Sad sa UŽASNIM PLANOM – da ZAKOLJE bivšu djevojku Dušanku (25)

Dejan Dabović (28) iz Herceg Novog ispričao u policiji da je dva dana pratio bivšu djevojku Dušanku Jocović (25), a kad joj je prekjuče prišao da razgovaraju, pao mu je mrak na oči i zaklao ju je.

U četvrtak sam neko vrijeme čekao Dušanku ispred zgrade. Vidio sam je da ide s posla s kesama punim voća i povrća. Istrčao sam ispred nje, a ona je počela da viče da je ostavim na miru. Ne znam, puklo mi je nešto u glavi, izvukao sam nož iz jakne, ostalo sve znate.

Ovim riječima je policajcima opisao svoj svirepi zločin Dejan Dabović (28) iz Herceg Novog, koji je prekjuče oko 16 sati zaklao Dušanku Jocović (25), svoju bivšu djevojku, u Ulici Alekse Šantića u Novom Sadu.

FOTO: KURIR/S.S.

Podsjetimo, Dabović je presreo Dušanku ispred njene zgrade i, nakon kraće svađe, zario joj je nož u dušnik i grudi, pa pobjegao. Djevojka je preminula na putu do bolnice, a on je uhapšen dva sata kasnije u Novom Sadu. Poslije hapšenja Dabović je pokazao hladnokrvnost i ispričao „da nije mogao da podnese to što Dušanka i on nisu više zajedno“.

– Iz Crne Gore došao sam u ponedjeljak u Novi Sad. Iznajmio sam sobu u hostelu, blizu njene zgrade. Pratio sam je dva dana. Nisam je vidio sa drugim muškarcem, što mi je bilo drago. U četvrtak sam je čekao ispred zgrade.

FOTO: KURIR/S.S.
Vidio sam je da ide sa posla. Istrčao sam ispred nje, a ona je počela da viče da je ostavim na miru. Ne znam, puklo mi je nešto u glavi, izvukao sam nož iz jakne, ostalo sve znate – ispričao je bez trunke kajanja Dejan Dabović.

Kako je dalje rekao, kada je shvatio da ona ne diše, sjeo je u kola i otišao do hostela da se presvuče. – Mislio sam da se vratim svojoj kući. Samo sam se presvukao, pošto je njene krvi bilo i na meni. Uzeo sam kofer i krenuo i tada sam naletio na dva inspektora u civilu – ispričao je Dabović.

Trenirala odbojku

Ubijena Dušanka bila je uspješna odbokajšica, a trener iz novosadskog kluba Star, čiji je ona bila član, kaže da bila jako vrijedna i požrtvovana. – Duška je trenirala odbojku u našem klubu. Došla je preko preporuke iz OK Herceg Novi. Nijedan trening nije preskočila. Ona je neko ko je bio dika i ponos našeg kluba, uzor mladima – kaže Srđan Marković, predsjednik i trener OK Star.

Kako saznajemo, Dušanka i Dejan, oboje državljani Crne Gore, dugo su bili u emotivnoj vezi, a ona je prije osam godina došla u Novi Sad, gdje je završila fakultet i zaposlila se u Gradskoj upravi za sport. – Ne znam zašto su stvarno raskinuli.

Znam da je ona znala da se žali da je Dejan ljubomoran i da joj brani da radi, kao i da hoće da se ona vrati u Herceg Novi.

FOTO: S.S.
Ona to nije željela, imala je i srpsko i crnogorsko državljanstvo, molila je njega da on pređe u Novi Sad, ali on nije htio. Bila je i dobra odbojkašica i dobar student, a da ne govorim kakva je drugarica bila.

Niko od nas ne može da povjeruje da je više nema i da je na tako brutalan način ubijena – kaže Dušankina drugarica.

Problematičan Roditelji ga se odrekli

Dejan Dabović poznat je crnogorskoj policiji po sitnijim krivičnim djelima, a kako saznajemo, imao je problema i sa kockom, zbog čega su ga se roditelji odrekli.

– Interesantno je da je Dejan 25. decembra, dan prije zločina, počinio razbojništvo u Novom Sadu. On je upao u kladionicu, iz koje je ukrao novac – kaže izvor.

Ona dodaje da joj je Dejan pravio ljubomorne scene, naročito ljetos, dok je bila u Herceg Novom, zbog čega je morala ranije da se vrati za Novi Sad. – To je sve bilo bespotrebno. Djelovalo je kao da ne može da podnese njen uspjeh – kaže drugarica.

Kurir / S. Stojanović

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com