OVAJ NIKŠIĆKI POLICAJAC JE CRNA GORA: Dao je otkaz i ostao bez hljeba, ali nije htio na kumove, komšije i prijatelje (VIDEO) - Volim Podgoricu

OVAJ NIKŠIĆKI POLICAJAC JE CRNA GORA: Dao je otkaz i ostao bez hljeba, ali nije htio na kumove, komšije i prijatelje (VIDEO)

Zbog dešavanja nakon usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, službenik Centra bezbjednosti Nikšić Miloje Šćepanović nakon 30 godina staža večeras je dao otkaz, jer nije htio da učestvuje u akciji policije protiv građana.

Šćepanović je za TV Vijesti kazao da kao vjernik, komšija i prijatelj onih koji su na drugoj strani nije mogao da gleda primjenu sile protiv okupljenih građana, zbog čega je napustio posao koji je jedini izvor egzistencije za njega i njegovu porodicu.
On je objasnio da su sa jedne strane bile njegove kolege, a sa druge strane njegovi rođaci, prijatelji i komšije.
-Otišao sam u stanicu, dao otkaz i razdužio opremu. Ja sam bio pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova, ali sam i vjernik, rekao je ovaj Nikšićanin.
Na pitanje šta će sada da radi, rekao je da će raditi poštene poslove.
Večeras je došlo do novog protestnog okupljnja Nikšićana zbog usvajanja spornog zakona, i do kraćeg sukoba sa policijom, kada u upotrijebljeni i pendreci. Informacije iz policije su da su građani gađali policajce kamenicama.
Privedeno je nekoliko učesnika protestne šetnje.

 

 

 

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com