NAPETO U PODGORICI! GRAĐANI OKUPIRALI CENTAR: Blokiran trg, a kada je naišao Aco Đukanović, nastao je haos! - Volim Podgoricu

NAPETO U PODGORICI! GRAĐANI OKUPIRALI CENTAR: Blokiran trg, a kada je naišao Aco Đukanović, nastao je haos!

Više stotina građana je blokiralo raskrsnice na više mjesta u Podgorici posle molebana koji se održao ranije danas u znak protesta zbog izglasanog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Okupljeni su nakratko blokirali raskrsnice kod Javnog servisa, zgrada Vektra i Maksim i nastavili dalje šetnju ka centru Podgorice i Trgu nezavisnosti i koncertu koji se održava na Podgoričkom pazaru.

Okupljeni bacaju petarde na Trgu nezavisnosti i pokušavaju da prekinu koncert.

Skandiraju “Milo lopove, ne damo ti svetinje”, kao i “Bacite pendreke budite Miloje”. Policija koja prati okupljene upozorava da ih ne dovedu u situaciju da interevenišu i poziva ih da se raziđu.

Okupljeni su sreli i biznismena Aca Đukanovića i vikali mu “Aco lopove”. Policija je zaustavila Đukanovića koji je vičući “nisam ništa ukrao” krenuo u pravcu grupe mladića. On je zaustavio auto i psovkama i prijetnjama se obraćao građanima, kako tvrdi portal in4s, a demonstranti mu nisu ostali dužni, pa su ga izvrijeđali.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com