AKCIJA DODAJ ČAROLIJU

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika Udruženje Pčelica iz Podgorice, u saradnji sa brojim prijateljima iz privatnog i  javnog sektora i građana Podgorice, organizovao je humanu novogodišnju akciju “Dodaj čaroliju” koja se organizuje 8. godinu zaredom.

Ovogodišnja akcija prošla je veoma uspješno, a podržalo je preko 40 društveno odgovornih kompanija, pojedinaca i Institucija. Poseban doprinos dali su zaposleni u Crnogorskom Telekomu i Zapad banci, hotel Hilton, kompanije Navar i Čelebić, kao i Glavni grad Podgorica. Ujedno, zahvaljujemo se i drugim mnogobrojnim učesnicima koji su na različite načine doprinjeli da ove godine paketiće dobije oko 300 djece iz različitih djelova Crne Gore.

Paketići su otputovali u Osnovnu školu”Radomir Mitrović” u Beranama, Osnovnu školu “Šćepan Đukić” u Lijevoj Rijeci, Osnovnu  školu “Vojin Popović” u Drezgi, Osnovnu školu “Međurječje” u Međurječju,  Resursnom centru 1.jun u Podgorici, djeci na svim odjeljenjima Instituta za bolesti djece u Podgorici, djeci na Koniku u Podgorici i djeci čije su porodice korisnici socijalne pomoći a članovi su NVO DEC Pčelica.

Povodom usješno realizovane akcije i cjelokupne 2019.godine, pozivamo sve prijatelje i djecu da sa nama obilježe završetak ove godine i početak nove na novogodišnjem maskenbalu koji će se održati u ponedjeljak u 18 časova na drugom spratu u tržnom centru Mall of Montenegro u Podgorici.

loading...

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close