Pogledajte šta nas očekuje u januaru i kome su zvijezde naklonjene - Volim Podgoricu

Pogledajte šta nas očekuje u januaru i kome su zvijezde naklonjene

U januar, mjesec nove novcijate 2020, ulazimo kroz totalnu dominaciju znaka Jarca – u njemu se nalaze Sunce, Merkur, Jupiter, Saturn i Pluton. U znaku Vodolije je Venera, u znaku Riba Mesec i Neptun. Uran je retrogradan u znaku Bika, a Mars se nalazi u znaku Škorpije.

Prvo bitnije dešavanje u januaru je prelazak Marsa u znak Strijelca, koji se dešava trećeg januara. Pošto Mars predstavlja našu energiju i inicijativu – u narednom periodu ćemo funkcionisati optimističnije, sa više entuzijazma, otvorenosti, želećemo da osvojimo „nove teritorije“, želja za pokretom i akcijom će biti pojačana.

10. januara imamo pun Mesec i pomračenje u znaku Raka. Ovo je prvo od šest pomračenja Mjeseca i Sunca koje nas očekuje tokom 2020. godine i suštinski najavljuje velike preokrete i novu fazu koja je pred svima nama. Kao i uvek u danima oko punog Mjeseca moguća je pojačana nervoza i napetost i nije dobar trenutak za donošenje važnih odluka, pogotovo onih koje donosimo impulsivno. Emotivno se možemo osjećati loše, istrošeno i nezadovoljno a treba obratiti i posebnu pažnju na porodične odnose i relacije, pošto to može biti mjesto sukoba. Problemi sa roditeljima ili zabrinutost zbog njih.

Odmah sljedećeg dana Uran u znaku Bika kreće direktnim hodom. Planeta preokreta, revolucije, promena, nepredviđenih i neočekivanih dešavanja, ali i planeta stresa i nemira sprema se da nam začini ove januarske dane. Želja za promenama u narednom će periodu jačati.

Foto: Depositphotos/pikselstock

13. januara Venera prelazi u znak Riba. Znak Venerine egzaltacije – pa je pred nama period sa mnogo tajni, mnogo zakulisnih ljubavnih (i ostalih) dešavanja, period pojačane romantike, idealizma, sanjarenja, platonskih ljubavi….

16. januara Merkur prelazi u znak Vodolije, a od 20. januara i Sunce – vrijeme je za nove ideje, za kreativnost, za više društvenosti i kontakata, za širenje kruga prijatelja i poznanika….U noći između 24. i 25. januara, očekuje nas i mlad Mjesec u ovom znaku.

Kao što vidite, januar je u suštini mesec bez nekih velikih dešavanja. Nekako mi djeluje da će svečarsko raspoloženje ipak obojiti ovaj mjesec jednom lijepom i dosta stabilnom energijom. Ne računam tu dane oko punog Mjeseca i pomračenja, ali to je izuzetak koji potvrđuje pravilo.

Mars će nam donijeti bolju energiju, Venera donodi više ljubavi i pozitivniji unutrašnji osjećaj, a planete u znaku Jarca stabilnost na poslovnom planu. Da, izgleda kao da početak ove godine dosta obećava….šteta je što će samo početak biti tako opušten – mislim da je ipak 2020. spremila i nekih ne baš prijatnih iznenađenja za nas, ali o tom – potom. Kada bude vrijeme.

Do tada – uživajte u lepim januarskim danima. Malo opuštanja nam je svima potrebno – da se odmorimo i napunimo baterije za prolazak kroz ostatak godine.

2 komentara

  1. An impressive share, I just now given this onto a colleague who was simply carrying out a small analysis during this. And that he the fact is bought me breakfast since I discovered it for him.. smile. So ok, i’ll reword that: Thnx for any treat! But yeah Thnkx for spending enough time go over this, Personally i think strongly about it and enjoy reading on this topic. If it is possible, as you become expertise, would you mind updating your website with a lot more details? It really is extremely of great help for me. Huge thumb up just for this text!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com