BUDUĆNOST NAPUŠTA NEKOLIKO IGRAČA - Volim Podgoricu

BUDUĆNOST NAPUŠTA NEKOLIKO IGRAČA

Ljetos je označen kao igrač koji mora da ostane, a već jesenas je spreman da pakuje kofere Miloš Mijić će napustiti Budućnost u zimskom prelaznom roku.

Tridesetogodišnji vezista nije bio u prvom planu od kada je na klupu “plavih” stigao Mladen Milinković, a s obzirom da ima jak ugovor i da želi da igra, ni Budućnosti ni njemu nije u interesu da ostane u Podgorici. Plus, zauzima mjesto stranca.

Postoji mogućnost da se preseli u Iskru, ali sve to je na dugom štapu. A “plave” bi tokom prelaznog roka mogli da napuste i ostali stranci Dušan Stoiljković i Nikola Đurić, dok je upitan status Aleksandra Vujačića i Mihaila Perovića. Ali sve će biti poznato 10. januara kada lider Telekom 1. CFL počne sa pripremama.

Sto se tiče dolazaka, desni bek Periša Pešukić bi trebao da se vrati na šestomjesečnu pozajmicu iz Partizana, dok će “plavi” do kraja prelaznog roka juriti defanzivca i napadača. Priča o dolasku prvog strijelca lige Bobana Đorđevića iz Grblja je otpala, pa će Podgoričani špica vjerovatno tražiti na strani.

Vikend novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com