PALMA: “Dio opozicije u Srbiji je politička pješadija Mila Đukanovića!” - Volim Podgoricu

PALMA: “Dio opozicije u Srbiji je politička pješadija Mila Đukanovića!”

“Današnji napadi na ministra spoljnih poslova Srbije Ivicu Dačića, od strane dijela opozicije u Srbiji, još jedan su dokaz da je taj deo opozicije zapravo opozicija Srbiji i srpskom narodu. Zoran Lutovac, bivši ambasador Srbije u Crnoj Gori, od 2008. do 2013. godine, ni tada, a ni danas, nije zasupao niti zastupa interese države Srbije, u kojoj prima lični dohodak i čiji pasoš posjeduje” – saopštio je Dragan Marković Palma.

“On i ostatak ostataka dijela opozicije u Srbiji su danas politička pešadija Mila Đukanovića u Srbiji“, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Lutovac i ostali nisu našli za shodno da kritikuju Mila Đukanovića i njegov antisrpski zakon o slobodi vjeroispovesti, koji prevedeno na srpski znači otimanje imovine Srpske pravoslavne crkve, koja je stvorila državu Crnu Goru.

“Nije država Crna Gora stvorila Srpsku pravoslavnu crkvu nego obratno i to zna i Papa u Vatikanu i Rimokatolička crkva i Vaseljenska Patrijaršija i Ruska pravoslavna crkva. Samo to nije jasno Milu Đukanoviću, Zoranu Lutovcu i sličnima. Ta Đukanovićeva politička pješadija u Srbiji hoće da bojkotuje izbore u svojoj državi, a odgovaraju im Đukanovićevi izborni uslovi” – stoji u saopštenju lidera Jedinstvene Srbije.

“Što ne pitaju vlast u Podgorici zašto nisu raspisali referendum o priznavanju takozvanog nezavisnog Kosova i oko ulaska Crne Gore u NATO. Ni jedan ni drugi referendum ne bi dobili pozitivnu ocjenu građana Crne Gore, a pogotovo ne bi prošao ovaj nakaradni zakon, koji je izazvao proteste građana Crne Gore” – zapitao se Marković.

“Gospodo iz dijela opozicije u Srbiji, ne otima država Srbija nikome ništa, niti dira u bilo koju religiju i njihovu imovinu, niti se miješa u unutrašnje stvari bilo koje države. Da vas informišem, taj neljudski i necivilizacijski zakon nije donijela Skupštine Srbije, nego Skupština Crne Gore i problem nije u Beogradu, nego u Podgorici, a vi napadate svoju državu. Sram vas bilo!” – poručio je Marković.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com