PODGORIČANIN ZAVRŠIO U URGENTNOM: Marko Gojčević (30) pretukao je juče cimera Bobana Vuksanovića (32) - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN ZAVRŠIO U URGENTNOM: Marko Gojčević (30) pretukao je juče cimera Bobana Vuksanovića (32)

Pritvorenik Marko Gojčević (30) pretukao je juče cimera iz ćelije Istražnog zatvora Bobana Vuksanovića (32).

Incident se dogodio tokom šetnje zatvorskim krugom, saopšteno je “Vijestima” nezvanično iz više izvora.

Prema saznanjima iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, Baranin je Podgoričanina više puta udario šakom u predjelu glave.

Rečeno je da su spuški komandiri spriječili teži incident i nakon tuče odvezli Vuksanovića na pregled u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici. Nakon opservacije vraćen je u spuški zatvor, uz konstataciju da nije teško povrijeđen.

UIKS nije obavijestio policiju o incidentu, kazali su nezvanično iz obje institucije.

Sagovornik iz spuškog zatvora, rekao je “Vijestima” da su, prema informacijama kojima raspolažu, Gojčević i Vuksanović bili u dobrim odnosima, zbog čega su do juče i bili u istoj sobi:

“Ali vremena se mijenjaju”, kazao je taj izvor.

Gojčević je u pritvoru od kraja novembra, kada je u Podgorici uhapšen naoružan.

Policija je tada saopštila da je od njega oduzet pištolj sa uklonjenim fabričkim brojem i metkom u cijevi. Pretresom stanova koje koristi u Podgorici i Tuzima inspektori su pronašli municiju, pancir, kriptovane telefone, pasoš na ime druge osobe i oko 5.000 eura.

Hapšen je više puta, a sumnjičen je za pokušaj ubistva Edmonda Mustafe. Policija ga označava članom barske organizovane kriminalne grupe na čijem čelu je nekada bio pokojni Armin Muša Osmanagić.

Vuksanović mu se u pritvoru pridružio prije par dana, kada je slomljene vilice doveden u Istražni zatvor. On je 1. januara povrijeđen u tuči u jednom podgoričkom lokalu, a nakon izlaska iz bolnice sproveden je u ćeliju. Taj tridesetdvogodišnjak je prema policijskim informacijama blizak podgoričkom ogranku škaljarskog kriminalnog klana, odnosno braći Šaković i odbjeglom Stevanu Stamatoviću.

Dan nakon što mu je u tuči u centru grada slomljena vilica, policija je ispred KC uhapsila Marka Šakovića i Sloba Novakovića, koji su u posjetu prijatelju krenuli sa naoružanim Vukom Pajovićem. Pajović je ispred KC-a bacio pištolj i pobjegao.
Policija još traga za njim.

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com