Ivona Krulanović – najbolji student Građevinskog fakulteta za studijsku 2019/20. godinu

Studentkinja Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, na smjeru Građevinarstvo, Ivona Krulanović (9.75) proglašena je za najboljeg studenta svog fakulteta za tekuću studijsku godinu 2019/20.

O putu do postizanja cilja, zalaganjima, aktivnostima na fakultetu, motivaciji, planovima za budućnost u profesionalnom smislu i savjetima za buduće kolege razgovarali smo njom.

Ivona kaže da nagrada za najboljeg studenta svog fakulteta za tekuću studijsku godinu, dodijeljena od strane Univerziteta Crne Gore, za nju predstavlja samo dodatni stimulans za budući rad i aktivnosti u smislu profesionalnog usavršavanja.

Na putu do postizanja navedenog uspjeha, kako navodi, nije bilo potrebno toliko odricanja koliko organizacije i volje za učenjem. “Na Fakultetu sam redovno pratila nastavu, a dosta sam radila i samostalno, što je pomoglo u sticanju određenih znanja i vještina”.

Najbolja studentkinja Građevinskog fakulteta kaže da joj je trenutno u planu da završi osnovne studije, a kasnije da se spremi za master.

Budućim studentima poručuje sljedeće: “Težite znanju i usavršavanju, ostalo sve dolazi samo po sebi”.

loading...

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close