PETAR DOVEO MILICU U CRNU GORU DA UPOZNA NJEGOVE: Evo kako je prošao susret! - Volim Podgoricu

PETAR DOVEO MILICU U CRNU GORU DA UPOZNA NJEGOVE: Evo kako je prošao susret!

Milica Todorović je uplovila u romansu sa Petrom Strugarom, ali to, za sada, kriju od javnosti.

Njih dvoje su, navodno, već četiri mjeseca u ljubavi, a planiraju i brak. Tako je Petar za Božić Milicu odveo u rodnu Crnu Goru, da bi pjevačica upoznala njegovu familiju.

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ
“Milica i Petar su odlijepili jedno za drugim, nerazdvojni su od prvog dana i već planiraju vjenčanje. Rekao mi je da strepi kako će njegova porodica reagovati na Milicu, ali mi se pohvalio da su svi oduševljeni njom i da je dobio zeleno svjetlo za brak”, rekao je zajednički prijatelj ovog para.

Milici se, kako kaže izvor, dopada Petrova porodica, a planira da ga vodi u Kruševac da upozna njene. Petru bi ovo bio drugi brak, glumac je već bio oženjen koleginicom Ivanom Nikolić, sa kojom ima sina, a razveli su se 2015. godine.

Milica Todorović pohvalila se na Instagramu poklonom koji je dobila, a mnogi su odmah posumnjali na to da ga je dobila od Petra Strugara.

Pjevačica je pokazala šareni buket cvijeća sa figurom anđela na vrhu koji je dobila, umotan u papir sa notama i oduševila fanove.

“Poklončić”, napisala je Milica na Instagramu i stavila emotikon srca, ali nije željela da otkriva od koga je dobila.

1 komentar

  1. I like your website.. great shades & motif. Performed people design and style this fabulous website yourself or even have people rely on someone else to make it work for you personally? Plz interact when I!|m looking to pattern by myself blog site plus would want to find out wherever u received this particular through. thank you

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com