Andrija Milošević i Lazar Ristovski se potresnim riječima oprostili od Nede Arnerić - Volim Podgoricu

Andrija Milošević i Lazar Ristovski se potresnim riječima oprostili od Nede Arnerić

Proslavljena glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini života, a vijest da je napustila ovaj svijet potresla je mnoge njene kolege koje će je pamtiti kao dobru osobu i surovog profesionalca.

Glumci Lazar Ristovski i Andrija Milošević neutješni su zbog smrti svoje koleginice, a za Nedu i njena glumačka dostignuća imali su samo riječi hvale.

– Sa Nedom sam igrao u Rucanteovoj “Mušici” u pozorištu “Dvorištu”. Igrala je Betiju. Razvratnicu. To je sigurno njena najbolja uloga koju je napravila u karijeri. Ponosan sam što sam bio dio njene karijere. Smirila se draga Neda u vječnosti – rekao Lazar Ristovski za Blic.

 Lazar Ristovski

Lazar Ristovski, Foto: Milena Đorđević

Poslednji projekat koji je Andrija Milošević radio sa Nedom bila je serija “Mamini sinovi”, a ističe da se u njenom društvu divno zabavljao.

– Vijest me je pogodila i zaista mi je žao. Ona je imala blistavu karijeru i ostaće legenda našeg filma i televizije. Dok smo radili, bila je tiha i prijatna. Ona, Ceca Bojković i ja smo se divno zabavljali. Bila je vrhunski profesionalac. Nadam se da je sada našla svoj mir – izjavio Andrija  za Blic.

Andrija Milošević

Andrija Milošević, Printskrin: Youtube/Veče Sa Ivanom Ivanovićem

Neda Arnerić rodila se 15. jula 1953. godine u Knjaževcu i imala je bogatu glumačku karijeru sa više od sto uloga.

Arnerićeva je ostvarila upamćene uloge u filmovima “Višnja na Tašmajdanu”, “Užička republika”, “Sutjeska”, “Varljivo leto ’68”, “Ispravi se, Delfina” i drugim. Takođe, igrala je i u mnogobrojnim italijanskim filmovima.

Nakon velike popularnosti šezdesetih i sedamdesetih godina prošloga vijeka, Neda Arnerić je i devedesetih doživjela veliku slavu — zahvaljujući blokbasteru “Tri karte za Holivud” i televizijskoj seriji “Policajac sa Petlovog brda”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com