Danas je 11.1. 2020. i otvara se magičan PORTAL ŽELJA: Evo šta treba uraditi dok traje sudbonosan niz brojeva 1-1-1 - Volim Podgoricu

Danas je 11.1. 2020. i otvara se magičan PORTAL ŽELJA: Evo šta treba uraditi dok traje sudbonosan niz brojeva 1-1-1

Prema numerologiji, broj 11 je glavni broj za jačanje intuicije, unutrašnje buđenje i predstavlja prosvjetljenje. Kada se u nizu pojave tri jedinice, imamo priliku da dobijemo jasnu poruku i smjernice od Univerzuma, piše Lovesensa.

Danas je 11. januar, što znači da se otvara magičan portal 1-1-1 . Jedinica je broj koji predstavlja dobar znak, a na ovaj datum imamo priliku da se povežemo sa svojim duhovnim vodičima, spiritualno ojačamo i vratimo se na pravi put.

Na ovaj datum imate priliku da se ogledate u svojoj duši i postanete svesni ljepote života u sadašnjem trenutku. Očekuje vas proces spiritualnog buđenja i početak toka velikih životnih promjena. Da li ste spremni?

Pojava niza brojeva 1-1-1 ukazuje na susret sa srodnom dušom ili pojavu blizanačke duše. Ova duboka i spiritualna konekcija sa nekom osobom pomoći će da se razvijete na svakom polju.

Ako već dugo tragate za pravom ljubavnom pričom, punom iskrenosti, varnica i lijepih osjećanja, danas imate veliku šansu da sretnete srodnu dušu koja će vam poremetiti tlo pod nogama. Budite otvoreni, svjesni i spremni da prihvatite snove koji dolaze.

Ovo je savršen dan za molitve i razriješenja. Ako imate neko pitanje ili problem, ovaj dan je idealan za pronalazak rješenja. Razgovarajte sa prijateljima, slučajnim prolaznicima, ljudima u okruženju. Pokušajte da otvorite um i vidite znakove koje Univerzum šalje. Na svokom koraku očekuje vas putokaz koji će otkriti koji pravac na putu života donosi najslađe plodove.

Ne zaboravite u ponoć 11.1. da zamislite želju! Srećno…

Izvor: Lovesensa

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com