FILIP JE JUČE UBIO TROJICU, A HRVATI MU ŠALJU PORUKE PODRŠKE I LJUBAVI: Evo šta se zaista desilo u Splitu - Volim Podgoricu

FILIP JE JUČE UBIO TROJICU, A HRVATI MU ŠALJU PORUKE PODRŠKE I LJUBAVI: Evo šta se zaista desilo u Splitu

Splitje juče potresao stravičan ubilački pohod u kojem su tri osobe likvidirane, a dvije osobe su uhapšene. Jedna od njih je i ubica, potvrdila je to sinoć PU splitsko-dalmatinska.

Neslužbeno se saznaje da je uhapšen mladi pomorac Filip Zavadlav (25), a trojicu muškaraca je ubio jer su maltretirali njega i brata. Fotografije na njegovom Facebook profilu pune su poruka građana.

– Dragi dječače, plačem zbog tvog uništenog života, a ne zbog njih… – poručila mu je jedna žena.

Kako neslužbeno saznaje Večernji list, brat ubice imao je problema s drogom i bio je u dugovima. Filip Zavadlav je zbog toga uzeo kalašnjikov i ubio one koji su ih maltretirali. Nakon toga je otišao u kafić i mirno čekao policiju.

Do aprila je bio na brodu, na kojem je proveo 14 mjeseci. Inače je živio uredno, sportista je, osvajao je puno medalja u tekvondou. Kad se vratio s broda, trojica ubijenih dolazila su mu kući da mu prijete zbog navodnih dugova njegovog srednjeg brata. Nedavno su mu čak prijetili i nožem, od tada je potpuno rastrojen – ispričali su svjedoci za Slobodnu Dalmaciju.

Pucnjava se dogodila oko 15.30 sati na Šperunu gdje je ubijen prvi muškarac koji je bio na motoru. Nekoliko minuta kasnije je zapucao i na drugog mladića u Radmilovićevoj.

O svemu se sinoć oglasila i policija.

– U Splitu su danas, 11. januara 2020.godine oko 15.40 sati u centru grada na dvije lokacije (Šperun i Radmilovićeva ulica) vatrenim oružjem ubijene tri osobe. Dva muškarca su preminula na mjestu događaja, a treći muškarac je preminuo naknadno u bolnici. Sve raspoložive policijske snage su odmah izašle na teren. U sklopu kriminalističkog istraživanja u službene prostorije dovedene su dvije osobe. Jedan od njih se dovodi u vezu s počinjenim kaznenim djelima, a za drugu osobu postoji vjerojatnost da raspolaže korisnim saznanjima. O događaju je obaviješten ŽDO u Splitu, te će se na mjestu događaja obaviti uviđaj – saopšteno je iz policije.

Ubijeni su Jurica Torlak, Marin Boban i Marino Paić, piše dalmatinskiportal. Boban i Paić ubijeni su na Šperunu i u Radmilovićevoj ulici s više hitaca u glavu, a Torlak je nađen u jednom stanu. Još je bio živ, ali u vrlo teškom stanju pa je kasnije preminuo u bolnici., prenose hrvatski mediji.

1 komentar

  1. ??? ????? ?????? ?? ??? ??? ?????? ??? ???? . ???? ??????? ????? ?????? ?????? ??????? ?????? ??????? ???? ????? ???? ??????? ??? ??????? ??? ????? ??????? ??? ????? ????????.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com