“NISAM U STANJU BRATU NI RUKU DA PRUŽIM, DA GA ZAGRLIM” Princ Vilijam je očajan zbog odluke Megan i Harija, neće da ćuti - Volim Podgoricu

“NISAM U STANJU BRATU NI RUKU DA PRUŽIM, DA GA ZAGRLIM” Princ Vilijam je očajan zbog odluke Megan i Harija, neće da ćuti

Princ Vilijam je stranim medijima priznao kako je očajan i tužan, jer je bliska veza između njega i Harija sada prekinuta.

William je rekao kako nije u stanju svom bratu čak ni ruku da pruži i dodao:

– Cio život sam grlio brata, sad to više ne želim da činim. Sada smo dvije zasebne cjeline – poručio je on vidno frustriran što brat želi da postane financijski nezavisan, prenosi “Dejli Mejl”.

Megan Markl i Princ HariFOTO: PROFIMEDIA / RAS SRBIJA
Megan Markl i Princ Hari

Međutim, ipak se nada da će doći vrijeme kada će Hari i Megan još jednom “pjevati s iste stanice”.Inače, pojavile su se nove informacije da je princ Filip pobjesnio zbog odluke svog unuka Harija i Megan.

Princ Filip u nevjerici je primio vijest o odluci Harija i Megan da se povuku iz kraljevske porodice, rekavši, navodno, “Šta oni, dođavola, izvode?”, piše britanski “The Sun” .On ih je optužio da ne poštuju kraljicu i duboko je povrijeđen Harijevim postupkom, navodi ovaj britanski medij.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com