(VIDEO) ŠOKANTNO! ŽENA NOKAUTIRALA KOMUNALNU POLICAJKU: Ona se onesvijestila, a žena pobjegla! - Volim Podgoricu

(VIDEO) ŠOKANTNO! ŽENA NOKAUTIRALA KOMUNALNU POLICAJKU: Ona se onesvijestila, a žena pobjegla!

Na Vidikovačkoj pijaci u Beogradu dogodio se težak incident. Naime, žena koja je prodavala stvari udarila je komunalnu policajku.

Njoj je prišla komunalna policajka kako bi je upozorila da ne može na tom mjestu da prodaje robu, međutim žena je bila izuzetno agresivna. Sukob se završio tako što je ona pesnicom udarila policajku po licu.

Od siline udarca policajka je pala na pod, a žena je pobegla sa lica mjesta.

Pojavio se i snimak incidenta u kom se vidi trenutak kako se žena koja vuče kofere uz stepenice okreće i udara policajku pesnicom, a ona odmah pada na zemlju.

3 komentara

  1. The next occasion Someone said a weblog, I’m hoping who’s doesnt disappoint me approximately brussels. After all, It was my option to read, but I really thought youd have some thing intriguing to talk about. All I hear is a couple of whining about something that you could fix should you werent too busy looking for attention.

  2. This is the appropriate weblog for wishes to be made aware of this topic. You already know a great deal its nearly not easy to argue along (not that I really would want…HaHa). You certainly put a different spin with a topic thats been revealed for years. Excellent stuff, just great!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com