Primivizam kosovskog ambasadora: Sramno napao najboljeg sportistu Balkana - Volim Podgoricu

Primivizam kosovskog ambasadora: Sramno napao najboljeg sportistu Balkana

Otac Novaka Đokovića Srđan Đoković kaže za svog sina da on jeste nacionalista, ali da to nije ništa ružno jer voli svoju zemlju.

Srđan j za TV Prvu komentarisao napade na Novaka Đokovića koje su stigle od kosovskog ambasadora u Bugarskoj.

Naime, predstavnik Prištine u Bugarskoj Edon Cana komentarisao je na Tviteru način na koji su srpski teniseri proslavili pobjedu na ATP kupu u Australiji. Đoković, kao što se može vidjeti i ćuti na snimku, pjeva pjesmu o Kosovu, što je izazvalo oštre komentare Cake.

“Nakon vojnog marša, nastavili su sa Kosovom. Možeš biti ATP pobjednik, ali ostaješ primitivac, zaostao i običan balkanski nacionalista i šovinista. Nije slučajno što je Novak Đoković najmanje voljen teniski šampion u istoriji”, napisao je Cana.

Međutim, Srđan Đoković kaže da je Novak nacionalista, kao što je i on, ali i većina ljudi u Srbiji.

“To nije ništa ružno, mi volimo svoj narod i svoju zemlju. Ali ne mrzimo tuđ narod i tuđu zemlju. Vi ste ušli u našu zemlju i da znate da je to naša sveta zemlja, kao što je za Jevreje Jerusalim. Prema tome, mi ćemo uvijek biti uz naše Kosovo i naš narod dolje i nemojte da mislite da će se tu nešto promijeniti za 10, 20, 100 ili hiljadu godina. Uvijek će Kosovo biti srce Srbije”, kazao je Srđan Đoković.

TV Prva

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com