PODGORICA: Nenad Vujošević će priznati krivicu? - Volim Podgoricu

PODGORICA: Nenad Vujošević će priznati krivicu?

Beogradski advokat Borivoje Borović izjavio je za Dan da postoje indicije da će bivši sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević sklopiti sporazum sa Specijalnim tužilaštvom, kojim je predviđeno da odrobija sedam mjeseci.

Advokat je istakao da se trenutno formalno nalazi u tom predmetu i da ukoliko dođe do realizacije sporazuma on u tome neće učestvovati.

Advokat Zoran Piperović izjavio je da nema saznanja da njegov branjenik Nenad Vujošević namjerava da pristane na sporazumno priznanje krivice, a ako je nešto rađeno u tom pravcu, onda je to rađeno mimo njegovog znanja.

“Ja protiv toga nemam ništa, ali u tome ne učestvujem i za to mu nijesam potreban”, kazao je Piperović.

Duško Knežević je ranije objavio više audio-snimaka telefonskih razgovora sa Vujoševićem, u kojima se tvrdi da je odbjegli bankar podmićivao Ivicu Stankovića. Vujošević je pred SDT-om priznao da je uzimao novac od Kneževića, tvrdeći da taj novac nije davao tužiocima za mito, već ga je koristio za liječenje. Tvrdio je da je u razgovorima samo zamajavao Kneževića kako bi izvukao više novca.

Specijalno državno tužilaštvo prošle nedjelje je dostavilo Višem sudu optužnicu protiv Kneževića, za kojim je raspisana potjernica, Vujoševića i još troje službenika Atlas banke zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com