PODGORICA: Požar kod Ljubovića, gašenje otežala nepropisno parkirana auta - Volim Podgoricu

PODGORICA: Požar kod Ljubovića, gašenje otežala nepropisno parkirana auta

Pripadnici podgoričke Službe zaštite imali su danas intervenciju kod brda Ljubović, a akciju gašenja požara su im otežala nepropisno parkirana auta.

Službi zaštite je dojavljeno da je oko 14 sati došlo do požara na objektu u blizini gradskog groblja Čepurci, u podnožju brda Ljubović.

Na lice mjesta upućeno je pet ekipa sa ukupno 11 spasilaca-vatrogasaca. Na licu mjesta zatečen je manji stambeni objekat u potpunosti zahvaćen požarom.

“Najveći problem prilikom intervenisanja, osim prilaska samom objektu, predstavljala je zaštita okolnih objekata, s obzirom da je plamen od objekta zahvaćenog požarom povremeno dosezao do njih. Cjelokupnu akciju gašenja otežao je prilazak usljed nepropisno parkiranih vozila u blizini gradskog groblja i samog objekta”- navedeno je u saopštenju.

Ovim putem Služba zaštite Glavnog grada apeluje na građane da zbog ovakvih i sličnih situacija vode računa gdje parkiraju i ostavljaju svoja vozila.

“U svakom trenutku nečiji život može zavisiti od nesmetanog prolaska vatrogasnih i vozila drugih ekipa za hitne intervencije kroz prolaz koji je zakrčen nepropisno parkiranim vozilom”- zaključuje se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com