Obradović: Niko nas ne vidi na Fajnal foru? Ima smisla… - Volim Podgoricu

Obradović: Niko nas ne vidi na Fajnal foru? Ima smisla…

Dolaze bolji dani za Fenerbahče – nakon teškog početka sezone, te niza loših rezultata, turski tim polako hvata zalet za drugi dio sezone.

Ekipa Željka Obradovića sinoć je u Istanbulu u 19. kolu Evrolige savladala Asvel (86:64) i vezala treći trijumf u Evroligi, a šesti u svim takmičenjima.

“Veoma dobar meč, posebno u odbrani u prve dvije četvrtine. To se odrazilo na napad i zatvorili smo prvo poluvreme sa velikom razlikom. Najgori dio je bila treća četvrtina. Nijesmo igrali polako i nijesmo dobro koristili loptu i dali smo samo 13 poena. Uglavnom čestitam igračima, dobili smo zbog odbrane. Igrali smo protiv agresivnog tima, i moramo da nastavimo ovako”, kazao je Obradović.

Prije meča sa francsukom ekipom, baš kao i tokom sezone, kada ekipi nije išlo, publika je stala uz trofejnog stručnjaka i pružila mu podršku.

“Hvala navijačima zbog divne atmosfere i podrške”, iskren je Žoc.

Nedavno su generalni menadžeri u anketi odgovarali na pitanje koga vide na Fajnal foru naredne godine. Niko od njih nije glasao za Fenerbahče. Tim sa Bosfora nalazi se na desetom mjestu sa skorom 8-11, i ima pobjedu manje od Crvene zvezde, koja je u zoni plej-ofa.

“Ima smisla, obzirom na to kako smo plasirani. Niko ne vjeruje da ćemo ići na Fajnal for. Jedini put za nas je da unaprijedimo igru. Nijesmo na kraju još. Ima mnogo utakmica i u Turskoj i sada gledamo na sljedeći meč”, rekao je najrofejniji evropski trener.

Za Evroligaše pauze nema, a u četvrtak je na programu veliki derbi – Fenerbačhe u Istanbulu (18:45h) dočekuje Barselonu. Biće to prilika da se turska ekipa revanšira “blaugrani” za poraz od 26 razlike u prvom dijelu sezone.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com