RAFALI PROBUDILI KVART, MISLILI DA JE POČEO RAT: 20 metaka ispaljeno na firmu svjedoka saradnika protiv Šarića! - Volim Podgoricu

RAFALI PROBUDILI KVART, MISLILI DA JE POČEO RAT: 20 metaka ispaljeno na firmu svjedoka saradnika protiv Šarića!

Posle rafala na lokal Nebojše Joksovića, svjedoka u postupku protiv Darka Šarića, nepoznati napadači pobjegli

Nepoznate osobe ispalile su više od 20 metaka iz automatskog oružja na poslovni objekat Nebojše Joksovića, svedoka  saradnika u postupku protiv biznismena Darka Šarića. Napad se dogodilo u noći između utorka i srijede oko četiri sata ujutru u Vodovodskoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo.

– Radnik obezbjeđenja prijavio je da je pucano na firmu koja se bavi prodajom opreme i rezervnih djelova za automobile, kao i da su vidljiva oštećenja na fasadi i prozoru, ali da, srećom, niko nije povrijeđen – priča naš izvor: – Po dolasku na teren policija je pronašla više čaura, kao i 20 rupa od metaka. Preuzeti su snimci s nadzornih kamera, a iskaz čuvara nije bio od koristi jer je čovjek rekao da zbog guste magle ništa nije vidio, već da je samo čuo buku – priča  sagovornik.

 Darko Šarić
DARKO ŠARIĆFOTO: DADO ĐILAS

Firma koja se nalazi u prostorijama Nebojše Joksovića nije u njegovom vlasništvu, već samo zakupljuje prostor u Vodovodskoj. Tu je ranije bila i štamparija. – Oni su se tu doselili prije dva mjeseca, a ujutru kada su došli, vidjeli su u magacinu dosta oštećenja, a onda i rupe na izlogu, koji nije razbijen u potpunosti zahvaljujući foliji kojom je izlijepljen. Osim toga, oštećene su električne instalacije i neki od proizvoda koje prodaju – kaže sagovornik.

Ovo nije prvi put da se objekat Nebojše Joksovića nalazi na meti napadača – ranije je bio gađan čak i „zoljom“ i bombama.

– Poslednji napad dogodio se prije više od četiri godine, a policija detaljno istražuje zašto se svedok-saradnik u postupku protiv Darka Šarića ponovo našao na meti napadača – navodi izvor.

Ime Nebojše Joksovića poslednji put je pominjano u novembru prošle godine, kada je pripadnik „valjevske grupe“ Zoran Jeličić pokušao samoubistvo u sudnici Specijalnog suda. Jeličić je tražio izuzeće sudskog veća i navodeći razloge pomenuo svjedoka-saradnika, zbog čega se sukobio sa sudijom.

Pošto mi ne dozvoljavate da kažem šta imam i štitite Nebojšu Joksovića, ja ću sad da se ubijem pred svima – rekao je Jeličić i povukao sečivom dva puta po vratu i jednom po ruci.

Pripadnici „valjevske grupe“, ali i neki svjedoci, tvrde da je Nebojša Joksović naručio ubistvo Željka Đedovića u Valjevu, za koje se njima sudi. Organizator „valjevske grupe“ Milan Lazarević, zvani Laza Bombaš, na jednom od prethodnih suđenja tvrdio je da je sudija bliska sa suprugom Nebojše Joksovića Tatjanom i da su zajedno radile u sudu, kao i da je drugi sudija od Joksovića uzeo 100.000 evra.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com