VELIKI NIKŠIĆANIN NA RIJEČIMA I DJELU UZ SVOJ NAROD! Andrija Milošević pozvao sve ljude na molitvenu šetnju! - Volim Podgoricu

VELIKI NIKŠIĆANIN NA RIJEČIMA I DJELU UZ SVOJ NAROD! Andrija Milošević pozvao sve ljude na molitvenu šetnju!

Glumac i Nikšićanin Andrija Milošević, preko svog profila na Instagramu, poslao je poruku podrške srpskom narodu u Crnoj Gori.

“Poziva se sav blagočestivi narod da uzme učešće u molitvenom skupu podrške našem stradalom narodu u Crnoj Gori, Kosovu i Metohiji i svim srpskim krajevima. Sabiranje naroda je u 16 časova na Terazijama, odakle će se litijski krenuti do Hrama Svetog Save, gdje će biti odslužen moleban Presvetoj Bogorodici. Moleban će služiti vikar njegove svetosti episkop remezijanski Gospodin Stefan sa sveštenstvom Hrama Svetog Save. 8. januar u 17 časova – bina Božićno seoce“, glasi poziv na današnji skup ispred Hrama Svetog Save u Beogradu koji je Andrija podijelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Podsjetimo, širom Srbije i Crne Gore svakodnevno se već duže vrijeme održavaju molebani i litije zbog nedavno izglasanog sramnog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, kojim je došlo do ugrožavanja prava SPC u Crnoj Gori.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com