NA POMOLU NOVA SEKS AFERA: U svesci privedenog makroa i ime jednog crnogorskog političara! - Volim Podgoricu

NA POMOLU NOVA SEKS AFERA: U svesci privedenog makroa i ime jednog crnogorskog političara!

Ovih dana je u svim medijima u Srbiji kao bomba odjeknula vijest o hapšenju organizatora mreže elitne prostitucije, kojom prilikom je zaplijenjena i jedna posebno dobro sakrivena i čuvana sveska u kojoj su makroi vodili evidenciju svojih najekskluzivnijih klijenata.

Međutim, javnosti nije poznato da se među mnogobrojnim javnim i estradnim ličnostima u toj svesci našlo i ime jednog poznatog političara iz Crne Gore, koje je zaprepastilo pripadnike MUP-a uključene u ovu akciju.

Srpski mediji su saznali da je riječ o jednom od najuticajnijih lidera iz regiona, koji je prema zapisima iz sveske definitivno i jedan od vodećih korisnika seksualnih usluga u regionu, a o čemu svjedoči okolnost da su među njegovim omiljenim djevojkama, pored državljanki Srbije, bile i Bosanke i Rumunke.

”O luksuzu koji preferira svjedoči i to da je ovaj političar intimna druženja organizovao na egzotičnim destinacijama, koje su poznate kao lokacije elitne prostitucije”, objavili su srpski mediji pozivajući se na izvore u policiji.

Podsjećamo da su pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Srbije, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, 14. januara razbili mrežu organizatora elitne prostitucije na teritoriji Srbije i BiH. Tom prilikom su uhapšena ukupno 22 lica, inače pripadnici dvije kriminalne grupe, odnosno 21 makro i jedan policajac, koji se sumnjiči da je za njih provjeravao podatke o određenim klijentima i vozilima.

Pored toga, zaplijenjeno je 176 mobilnih telefona, 12 lap-topova, četiri vozila i manja količina droge i municije, te pomenuta sveska.

(Borba.me)

1 komentar

  1. I am curious to find out what blog platform you have been utilizing? I’m having some small security issues with my latest website and I’d like to find something more safe. Do you have any suggestions?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com