OTIŠLA JE NAŠA NEDA ARNERIĆ, OLIČENJE ŽIVOTA I LJUBAVI: Kolege i prijatelji se ZAUVIJEK OPROSTILI od glumačke legende - Volim Podgoricu

OTIŠLA JE NAŠA NEDA ARNERIĆ, OLIČENJE ŽIVOTA I LJUBAVI: Kolege i prijatelji se ZAUVIJEK OPROSTILI od glumačke legende

Neda Arnerić preminula je u 67. godini života, a prijatelji i kolege su se oprostile od nje na komemoraciji u Jugoslovenskoj kinoteci.

Na komemorativnom skupu od 12 časova u Jugoslovenskoj kinoteci nakon govora poštovaoci Nedinog lika i djela mogli su da pogledaju film “Ukleti smo, Irina”, koji je snimljen 1973. godine.

Makedonski reditelj Kole Angelovski je glavne uloge povjerio Nedi i Velimiru Bati Živojinoviću. Otac, sin i snaha žive u vodenici koja se nalazi u planini. Sin odlazi u vojsku, a u vodenici ostaju otac i snaha sami. Zajednički život oca i snahe u jednoj prostoriji, rađa zabranjenu ljubav i strast, kada se sin vrati, nastaje drama.

Urna sa posmrtnim ostacima glumice biće položena u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, a ispraćaj za kremaciju je u subotu, 18. januara u 16:30 časova na Novom groblju.

Podsjetimo, Nedu Arnerić je u stanu pronašao brat Predrag Arnerić koji je krenuo da je obiđe, ali su vrata bila zaključana, a nakon što su otvorena Predrag je svoju sestru zatekao preminulu na stolici za trpezarijskim stolom.

Kurir/foto: Zorana Jevtić

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com