Revija “Mjuzikl – filmska rapsodija” VII - Volim Podgoricu

Revija “Mjuzikl – filmska rapsodija” VII

Filmski program Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović” sedmi put zaredom prirediće od 20. do 23.januara reviju “Mjuzikl – filmska rapsodija” za koju iz godine u godinu vlada znatno interesovanje publike.

U okviru revije predstavićemo poznate klasike ovog muzičko-filmskog žanra, a revija će početi sa američkim mjuziklom Vinsenta Minelija “Amerikanac u Parizu” (1951) u ponedjeljak, 20.januara. U filmu ambiciozni mladi slikar pokušava se pozicionirati u pariškim umjetničkim krugovima.

Muzičku komediju “Pal Joey” (1957) o usponu pjevača koji je praćen ljubavnim intrigama prikazaćemo u utorak, 21.januara, a naredni dan biće u znaku jednog od najpopularnijih i najuspješnijih mjuzikala dobitnika Oskara za najbolju originalnu muziku “Diži sidro” (1945).

Druga verzija holivudskog klasika “Zvijezda je rođena” (1976) o mladoj umjetnici koja preko noći postaje zvijezda zatvoriće reviju u četvrtak, 23.januara.

Projekcije filmova biće organizovane u sali DODEST, sa početkom u 20 sati, a ulaz je besplatan.

2 komentara

  1. Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very useful information specifically the last part I care for such information much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

  2. I am typically to blogging and i truly appreciate your content regularly. The content has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and maintain checking achievable details.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com