STIŽE ZAHLAĐENJE: Evo kada nas očekuju kiša, pljuskovi i snijeg… - Volim Podgoricu

STIŽE ZAHLAĐENJE: Evo kada nas očekuju kiša, pljuskovi i snijeg…

U petak nas očekuje pretežno sunčano vrijeme.

Na sjeveru, tokom prijepodneva, po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjerana, na jugoistoku tokom prvog dijela dana povremeno umjeren do pojačan, sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha -8 do 6, najviša dnevna 7 do 17 stepeni.

Podgorica: Pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha oko 0, najviša dnevna do 15 stepeni.

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima biće i u subotu, a krajem dana i tokom noći, prvenstveno u južnim i centralnim predjelima mjestimično kiša, a na jugu ponegdje moguć i kratkotrajan pljusak i grmljavina.

Na sjeveru, tokom prijepodneva, po kotlinama magla i sumaglica.

Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha -7 do 5, najviša dnevna 4 do 14 stepeni.

Podgorica: Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a krajem dana i tokom noći uslovi za kišu. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv. Jutarnja temperatura vazduha oko 2, najviša dnevna do 12 stepeni.

Neobično visoke temperature za ovo doba godine potrajaće do nedjelje kada se očekuje pad temperature i snijeg na sjeveru, saopšteno je portalu CdM-u iz Hidrometeorološkog zavoda.

Na sjeveru će u nedjelju najniža temperatura biti na Žabljaku, gdje će biti -7 do -1 stepen. I u ostalim sjevernim opštinama temperatura će biti oko nule. Na jugu oblačno uz mogućnost kiše, temperature od -1 do 13 stepeni. Najtoplije biće u Herceg Novom i Podgorici.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com