DETALJI BRUTALNOG UBISTVA KOTORANINA: Vuković ubijen pred dvije ćerkice i sinom! (FOTO)

U mafijaškoj sačekuši na Bežanijskoj kosi, oko 18.30 časova ubijen je 41-godišnji Kotoranin Marko Vuković, koji je preminuo na licu mjesta.

Vuković je iz Kotora, a nedavno je došao u Srbiju iz inostranstva.

 

U klasičkoj sačekuši ispred škole u Ulici Danila Lekića Španca, ubijen je dok je u kolima bio sa troje maloljetne djece, sa dvije ćerke i sinom, iako je u prvom momentu javljeno da je u kolima bila njegova supruga! Roditelji druge djece prepoznali su Vukovićeve ćerke i sina koji su bili u kolima sa žrtvom u momentu likvidacije, što samo govori o surovosti ove egzekucije. Na licu mjesta pronađeno je pet čaura.
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Prema saznanjima Kurira, muškarac je bio u kolima sa djecom u vozilu BMW ispred škole. U tom momentu, ubica mu je prišao sa leđa, došao do vozačevih vrata i pucao mu u glavu.

Kako saznaje Kurir, ubijeni Marko V. inače je godinama radio kao pomorac na prekookeanskim brodovima. Iako nije bio iz kriminogene sredine, prema operativnim saznanjima policije, bio je uključen u šverc narkotika iz Južne Amerike ka Evropi. Ipak, operativna saznanja ukazuju na to da nije bio pripadnik ni škaljarskog, niti kavačkog kriminalnog klana iz Kotora.

Hitna pomoć je potvrdila da su ekipe na terenu,a i sat i po vremena poslije ubistva motor BMW-a je i dalje uključen jer je u toku uviđaj.

kurir.rs

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close