Gastarbajtrka došla kući i napravila HAOS: Trubači U GEPEKU, kolce na ulici! Za jedne je KRALJICA i BRAT, drugi bi je “U KAVEZ” - Volim Podgoricu

Gastarbajtrka došla kući i napravila HAOS: Trubači U GEPEKU, kolce na ulici! Za jedne je KRALJICA i BRAT, drugi bi je “U KAVEZ”

Na Jutjubu je osvanuo snimak na kojem se vidi kako četiri djevojke u luksuznom džipu švajcarskih registracija voze harmonikaše u gepeku, koji im sve vrijeme sviraju!

Iako ne piše gdje je snimak nastao, čini se da je snimljen negdje na Novom Beogradu. Pored džipa, koji ide polako, sve vrijeme se kreće drugi automobil, iz kojeg djevojke snima muškarac.

Dok harmonikaši sviraju, djevojke pjevaju i igraju u kolima, da bi u jednom trenutku plavuša za volanom zaustavila džip nasred puta i rekla kako će da “izađe na ulicu da ‘opali’ jedno kolce”.

Kada joj muškarac iza kamere, očigledno svjestan opasnosti zaustavljanja i izlaska nasred ulice, kaže: “Nemoj ovdje”, plavuša opsuje i pokazuje da je i bahata pomalo.

– Šta me boli đ**a bre. Ništa to nije što dva soma neće da riješi – odgovara ona, a onda počinje da igra nasred ulice, dok ostale djevojke ostaju u kolima.

Nakon toga djevojka otvara gepek, a unutra vidimo dva mladića koji pjevaju i sviraju na harmonici.

Kako na ulici nije bilo saobraćaja, pretpostavlja se da je video snimljen u ranim jutarnjim satima, vjerovatno poslije nekog izlaska i provoda.

“Zašto svako misli da može da radi šta hoće”

Ovaj video snimak naišao je, sjedne strane, na žestoku osudu javnosti, dok je za druge ova djevojka “kraljica” i “brat”.

Mnogi su komentarisali kako učesnici nisu razmišljali o svojim postupcima, te su upitali zašto u Srbiji “svako misli da može da radi šta hoće”.

“Neka to pokuša u Švajcarskoj, svi se ovdje iživljavaju. Kad pređu granicu, onda su kao bubice”, samo je jedan od brojnih osuđujućih komentara na ovaj video snimak. Ima i onih koji misle drugačije.

I bilo ih je pozitivnih tipa: “ovo nije žena, ovo je BRAT!”, “”djevojci svaka čast, top!”, “ovo nije žena, ovo je LEGENDA”, samo su neki od pozitivnih.

A o negativnima da ne govorimo: “pamet kad te ostavi”, “slika ono što jeste, dno dna“, “mene je sramota u njeno ime, eto”, “bravo, taman pokaži snimak svojoj djeci kako im je majka bila meta sprdnje…normalnom za gađenje”, “u kavez sa njom”.

I to je samo početak raskola. Ubrzo smo došli do novca.

To što njeno uživanje u životu ugrožava sve učesnike u saobraćaju, počev od nje same, preko snimatelja, pa do zatvorenih trubača, pojedini ne shvataju ni najmanje ozbiljno.

Pozitivnih komentara ima koliko i negativnih
POZITIVNIH KOMENTARA IMA KOLIKO I NEGATIVNIHFOTO: SCREENSHOT

Klasična parola “zaradila je, pa može da radi s novcem šta poželi” stoji, sve dok tim zarađenim novcem nikog ne ugrožava.

Postoji razlog zbog čega joj ovakav “provod” nedostaje, a to je jer je u uređenim zemljama, poput one u kojoj živi, strogo kažnjiv.

“UŽIVAJTE DOK STE MLADI”FOTO: TWITTER

Međutim,njeni branitelji i dalje je vide samo kao jednu veselu ženu,zadovoljnu i ispunjenu sobom.

“KRALJICA”FOTO: TWITTER

Samo nek je veselo, a zavidni neka ćute, poručuju branitelji gastarbajterke.

Komentari
KOMENTARIFOTO: TWITTER

Tako su se odjednom na mreži brzo stvorila dva tabora: oni koji nisu uz nju postali su zavidni, makar su ih tako opisivali komentatori koji je brane. Branitelji su takođe za sebe i plavušu tvrdili da su osobe koji su postigle svrhu u životu i umiju da uživaju. Sa druge strane “zavidni” nisu komentarisali branitelje, samo plavušu.

telegraf/žena.blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com