Home / NOVOSTI / Hronika / NAJNEVJEROVATNIJA OTMICA IKADA: Elvedina kidnapovale dvije devojke, drogiraju ga, policija ne reaguje

NAJNEVJEROVATNIJA OTMICA IKADA: Elvedina kidnapovale dvije devojke, drogiraju ga, policija ne reaguje

Nakon što je porodica Elvedina Hamzića iz Živinica prijavila Avazu kako su dvije djevojke “otele” ovog momka pojavile su se nove informacije u vezi njegovog nestanka.

Navodno je bivša djevojka ovog mladića lažirala trudnoću.

“One njega drže u kući na Dubravama. Drogiraju ga, napijaju ga. Ne možemo naći kuću. Koga god pitamo samo nam kažu: “Ne zanima nas, ona je kurva”. Neka cura, ta njegova valjda bivša, šta ja znam, rekla je njemu da je trudna s njim, a on tvrdi da nije”, rekao je izvor Avaza.

Hamzić iz Živinica nestao je 13. januara. Nakon što smo pozvali policiju koja nema nikakvu prijavu, odnosno nemaju ništa o nestanku mladića, pozvali smo njegovu porodicu.

I onda šok.

“Njega su otele dvije ku***! Drže ga zatvorenog, drogirale su ga i neće da ga puste. Užas! Ja sam njega zvala, pričala s njim. On jedva govori koliko je izmučen. Mi smo zvali policiju, ali oni ne reagiraju. Tako da ćemo vidjeti šta će biti s njim. Zvaćemo opet policiju da nam pomognu da ga spasimo”, tvrdi Elvedinova rođaka, koja je zamolila da se ne objavljuje njeno ime.

Otkrila je da one njega drže i da mu ne daju da ide kući.

Avaz.rs Foto: Facebook

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com