POTRESNA ISPOVIJEST SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Nisam heroj! Imao sam napade panike, htio sam da pobjegnem kroz prozor

Proslavljeni srpski fudbaler i aktuelni trener Bolonje Siniša Mihajlović, ispričao je u TV emisiji “Verisimo” nepoznate detalje iz bolnice tokom šestomjesečne borbe sa leukemijom.

Mihajlović je 13. jula prošle godine objavio da boluje od leukemije, i od tada je bio na tri ciklusa hemoterapije.

“Nisam heroj. Htio sam da razbijem prozor, ali su me moja supruga i doktori spriječili. Imao sam 13 hemoterapija u pet dana, ali su posle treće sve uništile. Prvi krug je bio najteži. Imao sam napad panike koji nikad ranije nisam doživio jer sam bio zatvoren u sobi sa filtriranim vazduhom. Nisam mogao da izađem napolje i ludio sam zbog toga. Htio sam da razbijem prozor stolicom, ali su me supruga i medicinske sestre zaustavile, dale mi injekciju i smirile”, rekao je Mihajlović.

Mihajlović je dobio podršku od fudbalske javnosti zbog toga što je svoju borbu javno objelodanio, međutim na cijelu situaciju naš stručnjak ne gleda na takav način.

“Ne mislim da sam heroj. Normalan sam čovjek sa vrlinama i manama. Suočio sam se sa leukemijom na svoj način i svako to treba da uradi. Niko ne treba da se stidi ako se razboli ili zaplače. Vrlo bitna stvar u svemu ovom je da se ne kajete ako nešto niste uradili i morate da se borite za život. Razbolio sam se, ali sam morao da dam snagu porodici, jer bi bilo mnogo gore da me vide tužnog. Trudio sam se da uvijek budem pozitivan i da se smijem, praveći se da mi nije ništa kako ne bih brinuo porodicu. Bila je to jedna od najtežih stvari, pošto nisam bio u top formi. Kada je riječ o praznicima, bio je ovo najljepši Božić u mom životu, jer je uz mene bila cijela porodica. Sa mnom je bila i majka, koja je bila ljuta što sam plakao tokom druge konferencije za novinare, i kod kuće je spremala veoma ukusne srpske specijalitete. Zahvaljujući njoj, dobio sam nekoliko kilograma”, dodao je Mihajlović.

Kurir sport

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close