NA TRAGU ATENTATORIMA NA NIKŠIČKOG BIZNISMENA: Otkriven signal sa kartica crnogorskih operatera na mjestu napada na Daku! - Volim Podgoricu

NA TRAGU ATENTATORIMA NA NIKŠIČKOG BIZNISMENA: Otkriven signal sa kartica crnogorskih operatera na mjestu napada na Daku!

Srpske bezbjednosne službe, na osnovu baznih stanica, otkrile su da su dvije kartice crnogorskih mobilnih operatera bile aktivne reonu mjesta gdje je pucano na Miodraga Daku Davidovića, koji je bio u društvu vladike Joanikija, ekskluzivno saznaje Borba.

Kako smo već objavili, istražitelji su odmah nakon pucnjave locirali nekoliko crnogorskih državljana iz kriminalnog miljea, u blizini hotela Crown plaza, mjesta gdje se desilo ranjavanje.

U toku je, kako nam je potvrđeno, vještačenje brojeva telefona, odnosno, traži se veza sa ovim događajem.

Sumnja se da su vlasnici tih brojeva bile bezbjednosno interesantne osobe iz Crne Gore, a policija ispituje da li oni imaju veze sa ovim događajem.

Da li je slučajnost ili nešto drugo, da kriminalci budu u blizini mjesta gdje je pokušan atentat na Davidovića, velikog donatora SPC i protivnika režima Mila Đukanovića, ostaje da utvrdi istraga.

Davidović je u trenutku ranjavanja, bio je u kafiću, na međuspratu hotela “Kraun plaza” na Novom Beogradu, zajedno sa vladikom Joanikijem, episkopom budimljansko-nikšićkim. On je pogođen u ruku hicem iz snajpera, a prema prvim saznanjima iz istrage, samo je splet srećnih okolnosti pomogao da ne bude ubijen.

(Borba.me)

2 komentara

  1. Nice post. I find out some thing much harder on various blogs everyday. Most commonly it is stimulating to see content off their writers and exercise a little something from their store. I’d would prefer to apply certain while using content in this little weblog whether or not you do not mind. Natually I’ll provide a link on your own web weblog. Thank you sharing.

  2. An impressive share, I merely with all this onto a colleague who was simply performing a small analysis within this. And then he the fact is bought me breakfast simply because I uncovered it for him.. smile. So well then, i’ll reword that: Thnx to the treat! But yeah Thnkx for spending plenty of time go over this, I’m strongly regarding this and love reading regarding this topic. If possible, as you become expertise, does one mind updating your blog with a lot more details? It truly is highly ideal for me. Massive thumb up in this post!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com