TEŽAK ZLOČIN: Peku Krivokapiću produžen pritvor zbog ubistva majke - Volim Podgoricu

TEŽAK ZLOČIN: Peku Krivokapiću produžen pritvor zbog ubistva majke

Cetinjaninu Pavlu Peku Krivokapiću (46), koji je osumnjičen da je ubio svoju majku Savicu (68), u selu Cuce, produžen je pritvor za mjesec dana. To je za Dan potvrdila samostalna savjetnica za odnose sa javnošću podgoričkog Bišer suda Aida Muzurović.

Advokat Ana Mugoša Stanković kazala je ranije, nakon određenja pritvora poslije saslušanja Cetinjanina kod sudije za istragu, da je Krivokapić priznao izvršenje krivičnog djela za koje se tereti i kazao da se kaje. Dodala je da će najvjerovatnije biti potrebno njegovo psihološko vještačenje.

On je uhapšen 17. decembra 2019. godine, a dan kasnije je saslušan u Višem držanom tužilaštvu. Policija je pronašla tijelo ubijene žene koje je bilo sakriveno u grmlju.

Prema saznanjima Dana od izvora iz istrage, on je sa majkom boravio u Cucama nekoliko dana, gdje su došli da obiđu imanje i kuću. Komšije i rodbina su prijavili Savičin nestanak.

“Leš žene bio je prekriven kamenjem i sakriven u niskom rastinju. Tijelo je bilo okrenuto na stomak i bile su vidljive povrede koje su nanesene tupim predmetom i sječivom”, rekao je izvor Dana iz istrage.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Krivokapić je ubio majku tako što joj je nanio smrtonosne povrede u predjelu glave i tijela.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com