Glavni grad nastavlja da poboljšava uslove za rekreativno bavljenje sportom - Volim Podgoricu

Glavni grad nastavlja da poboljšava uslove za rekreativno bavljenje sportom

Agencija za stanovanje Glavnog grada u saradnji sa Putevi d.o.o. Podgorica  su krajem prošle i početkom ove godine izgradili tri sportska poligona, dok se na četvrtom privode kraju radovi na rekonstrukciji i opremanju novim sportskim mobilijarom i projektovanim sadržajima.

Na Koniku su izrađena dva nova poligona – u Ulici Novaka Ramova i Ulici Branka Radićevića, a novi poligon je dobilo i podgoričko naselje Tološi. Na sve tri navedene lokacije urađena je nova betonska podloga, poligoni su ograđeni, a na njima je montiran i novi mobilijar. Poligon u Gostilju, koji se nalazi u Opštini u okviru Glavnog grada Golubovci, u cjelosti je ograđen i izvedeni su potrebni radovi vezani za postavljanje mobilijara, a na ovom poligonu biće postavljene i mini tribine. Na ovaj način su nastavljene intenzivne aktivnosti nadležnih službi Glavnog grada na poboljšanju uslova za rekreativno bavljenje sportom.

Budžetom za 2020. godinu, za izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih sportskih poligona, kao i izradu i montažu multifunkcionalnih sprava na otvorenom, predviđena su sredstva u iznosu od 100.000 eura.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com