NOVI PROBLEMI ZA PJEVAČICU: Krivična prijava Centra za socijalni rad protiv Severine

Pjevačica Severina Kojić trenutno boravi u Monte Karlu sa suprugom Igorom, a Centar za socijalni rad podnosi krivičnu prijavu protiv nje.

Kraj prošle godine pjevačica je dočekala s prvostepenom presudom, koju su mnogi nazvali presedanom.

Sud je nepravosnažnom presudom odlučio da sin kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem živi s ocem. U međuvremenu je Severinu na turneji bodrilo hiljade obožavaoca.

Presudi su prethodile prijave zagrebačke osnovne škole koju joj pohađa sin.

Podnijeli su desetak prijava za zanemarivanje djeteta. Otkrilo se to nakon što je Severina šokirala javnost na konferenciji za novinare kad je najavljivala veliku turneju.

U novoj godini očigledno su se nastavili pravni problemi za pjevačicu jer ovo je prvi put da Centar za socijalni rad podnosi krivičnu prijavu protiv nje, piše 24sata.hr.

“U konkretnom slučaju Centar ne može iznositi detalje o toku postupka i porodičnoj situaciji s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi”, poručili su za 24 sata.hr.

Bivši partneri Severina Kojić i Milan Popović sedam godina se sudski spore oko starateljstva nad sinom. Sve do zadnje presude dijete je bilo dodjeljivano majci.

Po novoj presudi, koja nije konačna, Severina dijete ima pravo da viđa dva puta sedmično po pet sati i svakog drugog vikenda, i sa sinom može provoditi katolički Božić.

24 sata.hr

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close