Nuhodžić podržao inicijativu: Da se uvedu auto-kamere za praćenje dešavanja tokom vožnje - Volim Podgoricu

Nuhodžić podržao inicijativu: Da se uvedu auto-kamere za praćenje dešavanja tokom vožnje

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić podržava inicijativu koju je pokrenula grupa građana zajedno sa porodicama stradalih u saobraćajnim nezgodama, saopšteno je iz MUP-a.

Grupa građana, zajedno sa porodicama stradalih u saobraćajnim nesrećama, pokrenula je inicijativu za izmjenu Zakona o saobraćaju, sa ciljem da se uvedu auto-kamere koje bi pratile dešavanja tokom vožnje i stanje na putevima.

Nuhodžić je, kako se navodi, istakao da će MUP biti partner u svakom projektu kojem je cilj da se osnaži svijest o tome koliko je važno da se svi osjećamo bezbjednim u saobraćaju.

Vlada i MUP su za ovu godinu, kako se dodaje, opredijelili sredstva za uvođenje stacionarnih radarskih sistema, kako bi se poboljšala bezbjednost učesnika u saobraćaju.

“Cilj nam je da sačuvamo živote građana, da smanjimo broj povrijeđenih i poginulih na putevima, kao i broj saobraćajnih nezgoda”, navodi se na zvaničnom Tviter nalogu MUP-a.

3 komentara

  1. Thanks for every other wonderful article. Where else may anybody get that kind of information in such a perfect method of writing? I have a presentation next week, and I’m at the look for such info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com