PODGORICA: OŠ Pavle Rovinski TIJESNA, traži se DOGRADNJA ŠKOLE - Volim Podgoricu

PODGORICA: OŠ Pavle Rovinski TIJESNA, traži se DOGRADNJA ŠKOLE

Direktorica OŠ Pavle Rovinski Dijana Laković navela je da je prioritet za novu školsku godinu, dogradnja škole, te da je zbog toga upućena inicijativa prema Ministarstvu prosvjete, piše Dan.

“Kapaciteti u školi trenutno su popunjeni u potpunosti. Mi smo imali bojazan da nećemo imati kapaciteta za svu djecu u ovoj školskoj godini, ali smo ipak odgovorili svim zahtjevima. Zbog izgradnje nekoliko novih zgrada i konstantnog priliva stanovništva na Starom aerodromu dogradnja škole je neophodna, jer sa postojećim kapacitetima nećemo moći u septembru da upiše sve učenike”, poručila je Laković.

Da škola ima problem zbog priliva stanovništva potvrdio je i predsjednik odbora povjerenika Mjesne zajednice Stari aerodrom Velimir Vlahović gdje se u planu razvoja koji je upućen prema Glavnom gradu za ovu godinu, kao jedan od prioriteta našla i dogradnja škole.

“Budući da se broj građana Starog aerodroma stalno povećava, nedostaje mjestau školi za koju je dogovorena dogradnja sa Ministarstvom prosvjete”, kazao je Vlahović.

On je naveo da se u planu razvoja koji je upućen prema Glavnom gradu našla i rekonstrukcija Zmaj Jovine ulice.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com