VUKOTIĆA HTJELI DA OTRUJU CIJANIDOM U ZATVORU! Mafija umalo ubila sve vođe škaljaraca! ČUDOM se spasio! - Volim Podgoricu

VUKOTIĆA HTJELI DA OTRUJU CIJANIDOM U ZATVORU! Mafija umalo ubila sve vođe škaljaraca! ČUDOM se spasio!

Četvorica osumnjičenih za pripremanje ubistva Jovana Vukotića, desne ruke Igora Dedovića, koji je likvidiran u Atini, skovala su plan da sipaju otrov u hranu koja mu se dostavlja iz jednog restorana

Istraga protiv četvorice uhapšenih muškaraca, zbog sumnje da su pripremali ubistvo jednog od vođa škaljarskog klana Jovana Vukotića, koji trenutno boravi u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu, pokazala je da su namjeravali da ga otruju natrijum-cijanidom!

Kako izvor otkriva, vještačenje supstance koja je pronađena kod osumnjičenih pokazalo je da se radi o ovom hemijskom jedinjenju, koje bi, da je dospjelo u Vukotićevu hranu, ubilo „škaljarca“ za minut.

Oni su planirali da osobi koja nosi Vukotiću hranu, sipaju cijanid u obrok. Vukotićevoj “posjeti” sve je bilo sumnjivo i sve je odmah prijavljeno nadležnima. Policija ih je sve vrlo brzo identifikovala i oni su ubrzo pohapšeni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com